21/09 2016.
Arrivals

NIKE ROSHE TWO – NOVI DIZAJN PATIKE NA BAZI ZEN FILOZOFIJE

“Dizajnirao sam patiku da bude što jednostavnija zadržavajući samo najneophodnije dijelove”, riječi su Dilana Raša, dizajnera prvog Nike Roshe modela, koji je bio inspirisan sopstvenom predstavom zen majstora kako meditira u zen vrtu. Roshe je oduvijek bila patika namijenjena za svaki dan i u skladu sa tim je formirana i cijela filozofija Roshe modela: dizajn je razvijan upravo na bazi zen filozofije, sa akcentom na funkcionalnosti i jednostavnosti i porukom: Udobnost na prvom mjestu!

Primarna funkcija ove patike je da pruži visok nivo udobnosti, da bude nosiva tokom cijelog dana i prilagodljiva različitim aktivnostima i prilikama. U skladu sa ovim principom vodilo se računa o unaprijeđenju ključnih tehnologija Roshe modela i nastanku Roshe Two modela baziranog na inovacijama koje pružaju dodatni komfor.

Osnovne inovacije na novim modelima su pojačana udobnost koju omogućava inovativni đon sa individualnim zasjecima koji se prilagođavaju svakom koraku, pružajući otpor podlozi. Dodatna memorijska pjena u srednjem đonu i redizajniran uložak u patici imaju za cilj da olakšaju aktivnost i pokret prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti i isprate ubrzani ritam života. “Ako vas stopala ne bole nakon cijelog dana u patikama, onda smo odradili posao kako treba.” - ponosno izjavljuje Raš.

Roshe Two model za gornjište patike koristi specijalne materijale koje povećavju ventilaciju stopala i omogućavju da se osjećate prijatno tokom cijelog dana bez obzira na vrijeme provedeno u pokretu.
Kod Roshe Two Flyknit modela, spiralno mašinsko pletenje je urađeno na drugačiji način od Roshe One modela, tako da podrži fizionomiju stopala, da da odgovarajuću podršku ali i da pruži drugačiju i jedinstvenu estetsku notu.

Novu Roshe 2 kolekciju čine Roshe Two Flyknit modeli i Roshe Two modeli. Izaberite vaš Roshe Two po mjeri.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...
string(0) ""
string(0) ""