20/09 2016.
Arrivals

AIR JORDAN 1 OG ''BANNED''

AIR JORDAN BANNED 1  je prva patika koja je napravljena za slavnog košarkaša Michael Jordan-a koji je u to vrijeme igrao za tim Chicago Bulls. 

Ovaj model je ujedno i model pri čijem je izlasku NIKE kompanija izdvojila brend JORDAN. Patika je napravljena davne 1984. godine, u prodaju je puštena naredne, a dizajnirali su je čuveni dizajneri Peter Moore, Tinker Hatfield i Bruce Kilgore.

Ova je TA patika koja je zaslužna sa kompletnu sneakerhead kulturu i patika zbog koje se digla najveća prašina ikad, prvo u Americi a zatim i na ostatku planete.

Ovaj model koji je dio istorije i koji kolekcionari gledaju kao ikonu jer je upravo zbog njega osamdesetih godina započeto masovno kolekcionarstvo uskoro ekskluzivno u BUZZ-u!

Nike Air Jordan 1 "BANNED" OG - 23.09.2016. potražite u BUZZ šopu u Banjoj Luci u Gospodskoj od 9h. Količine su limitrane, vidimo se!

 

 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...
string(0) ""
string(0) ""