09/09 2016.
Arrivals

NIKE AIR MAX 90 PRM

Nike Air Max 90, prvi put je proizveden 1990. godine sa zvaničnim nazivom Air Max 3 u orginalnoj boji Hyvent Orange. Model koji vam sada predstavljamo je novo PREMIUM izdanje predviđeno za jesenju sezonu izrađeno od kože, tekstila i čvrstog platna.

Ovo Premium izdanje dolazi kao dio „Ale Brown“ paketa u kome se pored AM90 nalaze i modeli BWAM95 i Air Huarache. Cijelim paketom preovladava Midnight Navy boja i detalji braon boje po kojoj je cijeli paket dobio naziv. Svi modeli izrađeni su od istih materijala, a paleta boja nas lagano priprema na to da jesen uveliko kuca na vrata.

Air Max 90, patika dizajnirana da zadovolji potrebe trkača pre 26 godina, prevazišla je svoju namenu i zauzela mjesto među najpopularnijim lifestyle modelima današnjice. Silueta je pratila sve tehnološke inovacije, kako đona tako i gornjišta, ali se uvijek vraćala svom izvornom izdanju.

Novo izdanje izrađeno je od PREMIUM materijala koji model čine čvrstim i u isto vrijeme i udobnim, a kako je model namijenjen za jesenju sezonu ovo toplo gornjište daje savršenu klimatizaciju vašem stopalu. Za udobnost samog gazišta zadužena je Air Max komora u peti središnjeg dijela đona.

Nike Air Max 90 PRM ,,Ale Brown’’, zajedno sa Premium modelom iz ovog paketa  Air Huarache, potražite u BUZZ šopovima ili poručite online. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...
string(0) ""
string(0) ""