na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
24.05.2018.

DRESS YOUR ATTITUDE VOL. 3

Urbane, trendi, kul, drugačije, vesele, prave ljetnje – baš takve su majice iz treće kolekcije DRESS YOUR ATTITUDE. Riječ je o modelima koji interesantnim printovima, osnovnim i upečatljivim bojama, ali i urbanim gradskim dezenima privlače pažnju i predstavljaju pravi izbor za kraj proljeća i početak ljeta.

Inspirisane urbanim motivima, BUZZ muške i ženske majice daće potpuno novi, drugačiji vajb svim vašim street style izdanjima, dok prijatni materijali od kojih su izrađene čine ove modele pravim izborom za sva ljetnja dešavanja. Festivali, žurke, šetnja pored rijeke ili na plaži – prilika u kojima ćete ih ponijeti je mnogo, baš kao i odjevnih komada sa kojima ih možete uklopiti.

Budite maštoviti, smjeli, drugačiji, igrajte se i uživajte u Buzz majicama koje odaberete, jer će one svakom vašem autfitu dati poseban pečat. Dobra vijest je da BUZZ majice iz nove kolekcije već sada možete pronaći u BUZZ SNEAKER STATION  šopovima u Sarajevu, Banjaluci, Mostrau, Tuzli i Bijeljini, a možete ih naručiti i na sajtu www.buzzsneakers.ba.  

Pronađi svoju BUZZ majicu & DRESS YOUR ATTITUDE.

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...