19/12 2015.
Arrivals

NIKE AIR MAX 90 SNEAKERBOOT WINTER

Ove zime treba da imaš sve! Omiljena, a sada redizajnirana Nike Air Max 90 Sneakerboot pružiće ti zaštitu od loših vremenskih uslova. Pored patika, u odjevnoj kombinaciji nalaze se i jakna NIKE GUILD 550 JKT – PRNT, dukserica u bordo boji NIKE AW77 FT FZ HOODY-SHOEBOX, donji dio trenerke NIKE TECH FLEECE PANT, majica NIKE TEE-POCKET NIKE TP i kačket NIKE TRUE-GRAPHIC FUTURA.

Nike Air Max 90 Sneakerboot Winter „Wheat“ pack-a ostaje veran svojim bojama koje su korišćene i u ranijim izdanjima kao i materijalu tako da je ovaj model izrađen od Premium kože. Zvanični naziv boja ovog modela je Bronze-Baroque Brown.

Đon patike na zimskim modelima izrađen je od za nijansu tvrđe gume u odnosu na ljetnje modele i ofarban bojom koja ne dozvoljava da đon upije vodu.
Unutar đona nalazi se vazdušna komora u peti patike koja patiku čini veoma udobnom i smanjuje opterećenje na zglobove prilikom hodanja.

Patike možete potražiti u našem šopu u Sarajevu ili poručiti putem sajta OVDJE

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...
string(0) ""
string(0) ""