17/11 2015.
Arrivals

NIKE AIR MAX 1 WHEAT PACK

Nike Air Max 1 prva patika sa vidljivom vazdušnom komorom koju je dizajnirao čuveni Tinker Hatfield 1987. godine sada dolazi kao dio WHEAT pack-a predviđenog za sezonu jesen-zima.

Nike Air Max 1 LTR PREMIUM “Wheat“ pack-a ostaje vjeran svojim bojama koje su korišćene i u ranijim izdanjima kao i materijalu tako da je ovaj model izrađen od Premium kože koja je dodatno tretirana sprejom koji je štiti od spoljašnjih uticaja u sezoni za koju su predviđene.

Đon patike na zimskim modelima izrađen je od za nijansu tvrđe gume u odnosu na ljetnje modele i ofarban bojom koja ne dozvoljava da đon upije vodu.
Unutar đona nalazi se vazdušna komora u peti patike koja patiku čini veoma udobnom i smajuje opterećenje na zglobove prilikom hodanja.
Zvanični naziv boja ovog modela je Bronze-Baroque Brown a već pri prvim koracima na ulici u jesenjim danima shvatićete koliko se savršeno uklapaju u ambijent opalog lišća i mokrih ulica.

Nike Air Max 1 zauzima posebno mjesto u svijetu kolekcionara patika i jedan je od modela koji je doživio najviše reizdanja i kolaboracija sa raznim firmama, nosio potpise poznatih sportista i ličnosti iz svih sfera umjetnosti na personalizovanim modelima. Osnovna namjena prvih modela je bila za trčanje, ali sada kao i većina modela sa početka Air Max ere predstavlja najpopularnije Lifestyle patike koje se idealno uklapaju uz sve stilove i čest su izbor svakodnevne obuće.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...
string(0) ""
string(0) ""