22/10 2015.
Arrivals

BUZZ FASHION NIKE JORDAN

Danas vam predstavljamo odjevnu kombinaciju sastavljenu od proizvoda Nike Jordan brenda.
Air Jordan 1 Mid White White Wolf Grey patike, The Varsity Hoody dukserica, Jumpman ELE Camo Dri-Fit Tee majica,The Varsity Sweatpant trenerka.

Nike Air Jordan patike prvi put su proizvedene kao lična patika NBA košarkaša Michael Jordan’a 1984. godine, a godinu dana kasnije Nike je izbacio Air Jordan 1 model kao globalno izdanje u slobodnu prodaju.

Osim patika Nike je veoma brzo na tržište plasirao i kompletnu Jordan opremu prvenstveno za košarku, a kasnije za treninge i bavljenje drugim sportovima kao i klasičnu svakodnevnu Lifestyle garderobu.

Ovo izdanje AJ1 modela nam dolazi u kombinaciji bijele i sive boje, izrađeno od kože. Legendarni Jumpman logo nalazi se na jeziku, a Air Jordan logo ustanovljen od prvog modela nalazi se na zglobnom dijelu. Jordan 1 je model koji je odavno prevazišao svoju upotrebnu vrijednost i svrstava se u jedne od najpopularnijih lifestyle patika svih vremena a i dalje povremeno se može vidjeti na nogama nekog od trenutno aktuelnih NBA košarkaša pogotovo kada su neka bitna reizdanja ovog modela u pitanju.

Zabrane prvih modela zbog nestandardne kombinacije boja u NBA ligi učinile su Air Jordan modele najpoželjnijim modelima patika na svijetu, a taj trend potražnje za Jordan modelima traje i dan danas kada je Jordan doživeo i 29ti model, a prve serije koje danas izlaze kao retro reizdanja spadaju u najvrednije kolekcionarske primjerke ovog brenda.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...
string(0) ""
string(0) ""