na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Arrivals
06.02.2019.

FOR INDEPENDENTS ONLY – NEW BALANCE 997H

Da li znate da su devedesete u modnim krugovima označene kao decenija unisex-a? Pioniri, kada je riječ o ovom trendu, upravo su legendardni supermodel Kate Moss i brend Calvin Klein, koji su pred sam kraj dvadesetog vijeka ohrabrili dizajnere da se igraju sa odjećom i obućom koju mogu nositi i muškarci i žene. Bio je to početak jednog novog talasa u modnom svetu, čiji se uticaj može videti i danas.

Iako započet davne 1993, trend nošenja unisex modela ne jenjava ni 26 godina kasnije. Prethodnih godina pomalo potisnut, ovaj modni talas se tokom ove, 2019. u velikom stilu vraća na scenu zahvaljujući novom modelu patika koji dolazi iz dizajnerske radionice brenda New Balance. U pitanju je New Balance 997H – model koji predstavljaja savršen spoj legendardnih 997 i 998.

Dizajnirane za individualce koji obožavaju retro stil i trendove koji su nekada „vladali“ modnom scenom, New Balance 997H čuvaju nasljeđe originalnih patika koje su bile inspiracija dizajnera, ali u novom, još modernijem i upečatljivijem ruhu. Rezultat je trendi silueta kojom dominira atraktivni kolorit, prepoznatljiv među sneakerheads-ima, upotpunjen redizajniranim đonom koji patici pruža još urbaniji izgled, a njenom vlasniku lakoću pokreta.

Idealne za sve style seekers-e, ljubitelje patika kojima je individualnost važna i zato je s ponosom ističu, New Balance 997H mogu nositi i modni znalci koji prate trendove i uvek su u toku sa svim novitetima, ali i ljubitelji unikatnih i upečatljivih varijanti, vječiti individualci koji svoju posebnost ističu na svakom koraku.

Dizajneri brenda New Balance vas ove sezone pozivaju da ostanete dosljedni sebi šta god nosili.

Model New Balance 997H potražite u svim našim šopovima i online.  

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...