Arrivals

27.
Mar
2019
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar
2019
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb
2019
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustrašivo ponašanje mladih dobilo najboljeg saveznika. Gotovo da nema buntovnika koji ih do sada nije nosio i koji nije učestvovao u pisanju njihove istorije. A kakva je to istorija!
06.
Feb
2019
Arrivals
Da li znate da su devedesete u modnim krugovima označene kao decenija unisex-a? Pioniri, kada je riječ o ovom trendu, upravo su legendardni supermodel Kate Moss i brend Calvin Klein, koji su pred sam kraj dvadesetog vijeka ohrabrili dizajnere da se igraju sa odjećom i obućom koju mogu nositi i muškarci i žene. Bio je to početak jednog novog talasa u modnom svetu, čiji se uticaj može videti i danas.
22.
Nov
2018
Arrivals
Došao je trenutak da vam predstavimo novu, premium varijantu Air Force 1 Low patika. Poželite dobrodošlicu Nike Air Force 1 LV8 Utility, modelu inspirisanom dekonstuktivizmom Virgila Abloha, koji će definitivno obilježiti kraj 2018. godine.
03.
Sep
2018
Arrivals
Reebok Classic, za predstojeću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u eri kada su glomazni đonovi, svemirski dizajn i različite tehnologije vladale ulicama, Rapide predstavlja moderan klasik, stvoren za kreativce koji biraju svoj put.
24.
May
2018
Arrivals
Urbane, trendi, kul, drugačije, vesele, prave ljetnje – baš takve su majice iz treće kolekcije DRESS YOUR ATTITUDE. Riječ je o modelima koji interesantnim printovima, osnovnim i upečatljivim bojama, ali i urbanim gradskim dezenima privlače pažnju i predstavljaju pravi izbor za kraj proljeća i početak ljeta.
15.
Feb
2018
Arrivals
Ovu godinu New Balance započinje sa nejerovatnim, redizajniranim konceptom „247“ patike, koja će definitivno obilježiti predstojeću sezonu. Za sve one koji prate svjetske trendove i aktuelne modne kombinacije, unapređeni New Balance 247 model biće idealan izbor. 
22.
Dec
2017
Arrivals
Nike je ove godine pokrenuo Force is Female kampanju koja za cilj ima da podstakne ženje da pokrenu svoju unutrašnju energiju u ostvarenju ciljeva i budu najbolja verzija sebe u svakom trenutku. 
10.
Oct
2017
Arrivals
Grandž, urbano, raznoliko, retro samo su neki od epiteta koji mogu da dočaraju dizajn nove kolekcije BUZZ majica. 
09.
Oct
2017
Arrivals
Nakon više od 30 godina, Reebok predstavlja novu, ekskluzivnu i limitiranu seriju patika za dame - Club C 85 Melted metal. 
22.
Sep
2017
Arrivals
Nike Air Max 97 je model nastao 1997. godine i predstavlja prvi model na kome vazdušna jedinica prekriva cijelo gazište. Novo izdanje dvadeset godina kasnije dolazi u unapređenom obliku, a ujedno je posljednje u seriji Ultra Air Max modela. Ovi modeli su unapređeni novom tehnologijom koja, na čvrstim osnovama vrhunskih retro performance patika za trčanje, stvara novi osećaj za generacije koje teže ka inovacijama.
09.
Sep
2017
Arrivals
Inspirisana smjelim stilom devedesetih koji je obilovao dizajnerskim detaljima i individualnošću, na tržište je stigla nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice multitalentovani američki umjetnik, muzičar, glumac, model i producent, Machine Gun Kelly - MGK.
25.
Jul
2017
Arrivals
Od kako je lansiran na svjetsko tržište 2015. godine, adidas UltraBoost je odmah postao jedna od omiljenih lifestyle silueta iako je njegova osnovna namjena zapravo trčanje. Dugo razvijane tehnologije đona i gornjišta uklopljene su u Lightweight silueti minimalističkog dizajna.
07.
Apr
2017
Arrivals
Nike Air Jordan IV Retro „Motorsport“ je dugo isčekivano reizdanje jednog od najređih izdanja AJ IV modela iz 2006. godine posvećenom Jordan Motorsport timu za njihovu četvrtu godišnjicu.
20.
Mar
2017
Arrivals
Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit je posljednja verzija AM90 modela. Novo izdanje spaja Flyknit materijal gornjišta i novu verziju Ultra đona.
15.
Mar
2017
Arrivals
Siluete koje govore same za sebe, savršene boje za proljećnu sezonu, izbor je samo na vama, a kao što čuveni Nike slogan glasi.. stvari su jednostavne, nemojte mnogo razmišljati „Just do it!“.
21.
Sep
2016
Arrivals
“Dizajnirao sam patiku da bude što jednostavnija zadržavajući samo najneophodnije dijelove”, riječi su Dilana Raša, dizajnera prvog Nike Roshe modela, koji je bio inspirisan sopstvenom predstavom zen majstora kako meditira u zen vrtu. 
20.
Sep
2016
Arrivals
AIR JORDAN BANNED 1  je prva patika koja je napravljena za slavnog košarkaša Michael Jordan-a koji je u to vrijeme igrao za tim Chicago Bulls. 
16.
Sep
2016
Arrivals
Ove jeseni Converse nam predstavlja jos jednu verziju Chuck II modela – Chuck Taylor All Star II Rubber.
string(0) ""
string(0) ""