Mестоположение: BGR / bg

Рекламации

При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация (да упражни правото си на гаранция) в срок от 2 години.

Потребителят може да предяви рекламацията си попълвайки Формуляр за връщане и възстановяване на сума, съпътстващ всяка тяхна поръчка от онлайн магазин www.buzzsneakers.com Изключителнон важно е да предостави всички налични документи, съпътстващи неговата поръчка (фактура, гаранционна карта, товарителница и касов бон, ако има такъв). Рекламираният/те продукт/и се изпращат от потребителя към Buzz с куриер, за сметка на потребителя (освен ако поръчката не е доставена с услуа "Наложен платеж" и услуга "Преглед и тест". Тогава поръчката се връща за сметка на Buzz.) към адрес, от който е изпратена първоначално пратката.

След като заявката за рекламация постъпи в обект на Buzz, бъде обработена и се провери дали действително гаранцията покрива тази стока, тя ще бъде поправена, заменена или ще подлежи на възстановяване на заплатената сума, съгласно настоящите условия.

Спорт Вижън ЕАД запазва правото си да не удовлетвори рекламации, за които след обработката им е установено, че не попадат в обхвата на законовата гаранция. Съответните ще бъдат върнати на клиента за сметка на Buzz с Констативен протокол за отказ със становище.

string(0) ""
string(0) ""