Mестоположение: BGR / bg

Oплаквания

За всички проблеми, свързани с нашите продукти, поръчки или пратки, моля, изпратете ни имейл с вашите данни (име, презиме, телефонен номер, номер на поръчката) на адрес online@buzzsneakers.bg, посочвайки също и мотива на жалбата. Ще се опитаме да отговорим в най-краткия възможен срок.

За проблеми с продукти закупени от нас, поръчки или пратки, моля изпратете ни мейл с вашите данни (име, фамилия, телефонен номер, номер на поръчката) на адрес online@buzzsneakers.bg, като посочите причината за жалбата. Ще ви отговорим възможно най-скоро.

Ако сте взели поръчката си, но по-късно сте установили, че поръчаната стока не отговаря на вашите очаквания, не съвпада с действително поръчаните продукти, или са възникнали други проблеми и недоразумения, моля, обадете ни се в рамките на 24 часа от получаването на пратката на номер 0700 70 720 или ни изпратете имейл с вашите данни (име, фамилия, телефон) на адрес online@buzzsneakers.bg и опишете проблема, който имате. В най-кратки срокове ще бъдете информирани за процедурата, която трябва да следвате.