Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

16.
Jun
2021
News
Новите тениски Buzz вече са в магазините ни. Представяме ви тренди модели, който ще направят сезона запомнящ се.
09.
Jun
2021
Blogger Pick
Знам какво ще кажете – че преди юни беше летен месец. Разбирам и въпреки че тези студени дни не ни помогнаха много за доброто начало на летния сезон, аз все пак нямаше как да не тествам новите Puma Mirage Mox BP.
02.
Jun
2021
Blogger Pick
Здравейте, отбор! Сега е правилният момент да споделя с вас моите впечатления за новата Buzz колекция и любимите ми модели от нея със сигурност усещане за лято. На път с колегите, деветдесетарски стил  и ретро вайб – това са новите  "FILA DISRUPTOR P LOW WMN" кецове.
26.
May
2021
Blogger Pick
Локдауните и ограниченията все още са налице. През последните дни и прогнозата за времето не беше добра. Но не всичко е толкова сиво, докато чакаме по-добро и слънчево време, след миналогодишното успешно лансиране на популярната серия 327, New Balance представя още един нов модел: NB 237 в многоцветна версия, готова за пролетта!
19.
May
2021
Blogger Pick
Хей, В последно време още повече използвам всеки момент да съм навън, наслаждавайки се на топлите слънчеви дни. Затова и искрено се вълнувам, че лека-полека започваме да имаме повече възможности да се виждаме с повече хора около нас, да излизаме и да се хвалим с най-новите си кецове. 
12.
May
2021
Blogger Pick
Ей, мина доста време, откакто за последно писах за блога на BUZZ. Надявам се, че все още ме помните, но позволете ми да освежа паметта на всички онези, които току-що са започнали да следят блога на BUZZ – аз съм Katja Spanka и съм професионален гримьор и предприемач, а също и голям фен на маратонките.
05.
May
2021
Blogger Pick
Здравейте, хора! Аз съм Антония!   Този път се обръщам към вас вдъхновена и в пролетно настроение, с вечен дизайн и уникален силует, който ще разпознаете от пръв поглед.
28.
Apr
2021
Blogger Pick
Надявам се всички да сте добре и да се наслаждавате на пролетните дни като мен. В допълнение към хубавото време се радвам, че мога да нося едни от любимите си кецове – легендарните adidas Superstar. Още от създаването на модела през 70-те досега, той е любим на атлети, артисти, музиканти и актьори, защото се комбинира лесно и пасва на всеки индивидуален стил.