Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
24.09.2021.

CONVERSE CREATE NEXT: New Lines of the Classics

Този есенен сезон ще бъде белязан от градски кецове Converse, които ще ви развълнуват със своя емблематичен дизайн, нови материали и иновации под формата на комфорт. Това са моделите за нея и него, Chuck Taylor All Star Move and Chuck 70 Explore Waterproof.  

Моделът Chuck Taylor All Star Move се откроява с иновативни материали, автентични детайли и ултра лека EVA подметка - което го прави идеален за есенните дни. Converse Chuck Taylor All Star Move е смела версия на класически кецове Chuck и е истински символ на себеизява, който може да се впише във всяка есенна визия. Този модел е създаден от изкуствена кожа, а неговите двуцветни връзки и цветна емблема са вдъхновени от планинарството. С комфорт и лекота, предлагани от кецовете Chuck Taylor All Star Move, ще бъдете неудържими тази есен.

Кецовете Chuck 70 Explore Waterproof са ъпгрейднати с водоустойчиви материали, като същевременно запазват емблематичния дизайн на Converse. Елементите на маратонките, като подсилени туристически връзки, по-издръжлива подметка и поддържаща стелка OrthoLite, са вдъхновени от времето, прекарано на открито, поради което този модел е идеален за студено време. Вместо текстилна горна част, с която сме свикнали от класическите, оригинални кецове Converse, този модел е създаден от водоустойчива кожа от набук, допълнително подсилена с водоустойчива подплата - така че можете да се разхождате безгрижно под дъжда през септември. Chuck 70 Explore Waterproof са кецове, в които ще се чувствате комфортно и сигурно, независимо от метеорологичните условия.

За марката Converse напредъкът никога не спира, а техните модели от последната есенна колекция ще ви осигурят превъзходно усещане за комфорт, заедно с уникален, емблематичен силует. Есента най-накрая може да започне!

Колекцията Converse Create Next е налична в магазини Buzz и онлайн.

Екипът на Buzz

Подобни статии