Free Delivery

Безплатна доставка за поръчки над 90 лв.

Click And Collect

Вземи поръчката си от наш магазин

Sport and Bonus

Нашата лоялна програма е факт!

News
19.08.2021.

НИЕ BUZZ-МЕ (ОТНОВО) ЗАЕДНО

Време е за нов и различен старт...

Много неща се е промениха от миналата година, но крюто остава същото - крюто, без което новото начало просто няма да е това, което е. С това крю завършихме предходната учебна година, прекарахме лятото и по-голямата част от ваканциите, играхме баскетбол в квартала, ходихме на тренировки, разхождахме се и се наслаждавахме на морето. Крюто ще направи старта на новата учебна година специална!

Кой е част от екипа на Buzz тази година?

Градски, различни, готини деца, които показват защо са специални със своето отношение, поведение и всяко движение, което правят. Момичета и момчета, тийнейджъри и ученици се събраха, за да покажат, че въпреки че може да не започнат нова учебна година в училище, те не са забравили, че именно крюто прави учебните дни прекрасни.

Този септември (и през следващите месеци) те ще продължат да играят баскетбол на игрището до училището, ще продължат с тренировките си, с разходките и ще прекарват времето си в двора на училището и ще поддържат общност, която ги прави безстрашни и винаги готови за нови приключения.

И ние сме тук, за да подкрепим тези крюта! За началото на новата учебна година и новото приключение подготвихме страхотно разнообразие за модели за ученици от различни възрасти. Марки като Nike, adidas, Reebok, Puma и други предлагат страхотни кецове, чиито силуети са адаптирани към всички възрасти, дрехи в атрактивни цветове и щампи, които вървят перфектно с кецове, и аксесоари, сред които се открояват раниците. А те са с 20% отстъпка, в нашите магазини и онлайн.

Къде е твоето крю? Събери го - Ние Buzz-ме (Отново) Заедно.

Buzz Team

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

25.
Aug.
2021.
News
С гордост представяме иконичния модел Classic Leather, дизайн, създаден от Reebok и Buzz, оставил уникална следа в историята на културата на маратонките в ре...
16.
Jun.
2021.
News
Новите тениски Buzz вече са в магазините ни. Представяме ви тренди модели, който ще направят сезона запомнящ се.
15.
Apr.
2021.
News
Брандът adidas продължава своята мисия да бъде eco-friendly, с новата колекция Stan Smith кецове, чийто разпознаваем дизайн сега е по-устойчив.
15.
Apr.
2021.
News
Всеки рожден ден е перфектният повод да съберем погледите, защото никога не сме спирали да Buzz-ваме. Това е нашата история.
15.
Apr.
2021.
News
Дойде 6-ят рожден ден на Buzz! И тази година ще празнуваме онлайн и те каним да станеш част от нашата празнична активация.
09.
Apr.
2021.
News
Кецовете, които се появиха на бял свят по време на миналогодишния Air Max Day, заслужават титлата „Кецове на бъдещето“. Това е историята на АМ209...
26.
Mar.
2021.
News
Nike Air Max е единственият модел кецове в света, който има свой празник. Днес е точно този ден и затова Air Max Day празненството може да започне!
16.
Jul.
2020.
News
Имате си готино crew в училище, което обича кецове и иска да участва в нашата Back to School кампания? Изпратете ни вашата история и ни разкажете защо сте на...
16.
Jun.
2020.
News
Танцовата мания продължава! Научете нови движения в нашия нов туториъл.