Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
16.06.2021.

TREND ALERT: NEW BUZZ T-SHIRTS

Всяка година пролетта и лятото носят със себе си разнообразие в модата с аутфити и елементи, които лесно можем да си представим в гардероба си. Тениските със сигурност изпъкват, защото могат да бъдат носени буквално със всичко – дънки, кежуъл облекло, поли или рокли. A aко искате да изпъкнете и да носите със себе си оригиналността, е ясно, че шортите също са част от тези многобройни опции.

Повече дори и от предишни сезони, сега принтовете са задължителни! Колкото по-необичайни и атрактивни, толкова по-добре. Robo Bear, Lady, Urban Street – изборът е ваш, а тези визии присъстват на нашите продукти, за да направят колекцията ни различна. Представяме ви новите Buzz тениски.

Ърбън, небрежни, ефектни – новите Buzz тениски са „на гребена на вълната“, защото не изглеждат като всички останали. Възможностите за комбинации с други дрехи са неограничени. Но това, което ще ви накара да искате да ги добавите в гардероба си, е фактът, че те не приличат по нищо на дизайните на тениски, които са познати на всички ни.

Да сме дръзки обикновено коства много, но сега към новите Buzz тениски можете да добавите и страхотни кецове, както и аксесоари, с които ще изпъкнете още повече.

Те са идеални за всеки ърбън стил и за всякакви дейности през лятото – за плажа, за разходка сред природата или в града, защото са направени от приятни материи, а кройката им следва линията на тялото.

Носете си ги по нов и автентичен начин и бъдете звезда на ърбън стила. Намерете новите Buzz Тениски в нашите магазини или онлайн.

Buzz Team

Подобни статии