Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
15.04.2021.

CELEBRATE BUZZ’S 6th BIRTHDAY & SHOW US YOUR PERFECT STYLE

Този април Buzz празнува шестия си рожден ден! И тъй като няма как това да стане без истинско отбелязване на повода, и този път то ще се случи онлайн заради ситуацията в момента. Затова те каним да участваш в нашата активация, защото може да спечелиш страхотни подаръци.

Рождените дни винаги са повод да извадим най-готините дрехи от гардероба си и да ги комбинираме по начин, който хората не са виждали досега. Тази година нашият празник се върти около цифрата 6. Математиците биха казали, че това е перфектното число, което ни вдъхнови да направим и перфектните аутфити – с любимите ни кецове, худита, дънки, рокли, аксесоари и още.

За разлика от миналата година, сега имаме помощта на едно от най-стилните и тренди момичета в региона - Vanja Pantin , която ще избере победителя в тази активация с нас, и ще създаде перфектния стайлинг за победителя.

Покажи ни твоята перфектна комбинация и участвай в нашата активация с награди Show Us Your Perfect Style.

Правила за участие в активацията Show Us Your Perfect Style

За да участваш в активацията с награди по случай рождения ден на Buzz, от 15 април до 20 април 2021 година, е нужно да публикуваш снимка или видео до 15 секунди в своя публичен Instagram профил, в който да ни покажеш твоя перфектен аутфит. Кецовете са задължителни и можеш да си съчетаеш, както искаш. Публикувай снимка или видео на перфектния си аутфит на Instagram story с @buzzsneakerstation и #buzz6thbday таг.

Само последователи на Instagram профила на @buzzsneakerstation мога да участват за спечелване на награда от активацията. Профилът ти трябва да бъде настроен на Public, за да можем да видим сторито ти.

С участието си в тази активация, се съгласяваш да републикуваме твоето стори на нашия Instagram профил.

Авторът на най-креативния аутфит ще бъде избран от известния стилист Vanja Pantin, а победителят ще спечели цял Buzz аутфит, избран от Vanja.

Победителят от активацията на Buzz ще бъде обявен в Instagram стори на 21 април 2021.

Останете перфектни и празнувайте 6-ия рожден ден на Buzz!

Buzz team

Подобни статии