Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
15.04.2021.

WE’RE CELEBRATING BUZZ’S 6th BIRTHDAY

Шест години – толкова кратък период, но зад гърба ни вече има толкова много проекти, предизвикателства, кампании, събития… и историята продължава!

Нямаше как да намерим по-добро начало за нашето стори по случай рождения ни ден, което да събере изживяванията ни от последната година. Тя беше предизвикателна, странна, изтощителна, но това не ни спря да изпълним желанията на хиляди фенове на кецовете, да бъдем креативни и различни, да се наслаждаваме на новите трендове, да растем с вас и да ви предлагаме всичко, което искате, в нашите колекции.

Новата реалност ни насочи към нови начини за комуникация, разшири хоризонтите ни, и затова миналата година стартирахме ново предизвикателство, наречено Buzz Sneaker Station в TikTok. Обяснението е просто – нямаше как да останем безразлични към най-популярната социална мрежа в момента и се надяваме, че съдържанието ни там ви харесва.

Седмица след седмица нашето Buzz Crew представяше нови истории и феноменални стайлинги, които ни вдъхновяваха да носим последните модели кецове по съвсем различни начини. И тогава, точно преди новата учебна година да започне, нашето Coolest School Crews ни остави безмълвни.

Вярваме, че си спомняте нашата покана към по-малките да ни покажат чрез техните постижения защо са „Най-готините ученици“. Затова и всяка седмица се радвахме на техните сторита – Crew-то на братята от Румъния, които те оставят без дъх с танцовите си движения, и които могат да се похвалят с многобройни титли в национални и международни състезания; Стархотните Go-Breakers от Словения, който ни заслепиха във всеки смисъл на думата; златните момчета от Математическата гимназия в Белград, които ни показаха, че физиката и математиката могат да са готини; Flawless crew – сладките момичета от Kragujevac. Flawless е не само името на танцовата им група, но и думата, която перфектно ги описва. Невероятните crew-та от Босна, които имат толкова много различни интереси и се разбират толкова добре, че се приемат за семейство; Dream team, младите атлети от Svilajnac, които намират време да се забавляват въпреки всички задължения, които имат.

Благодарим ви за огромното вдъхновение!

Нашите магазини в региона бяха отворени и затворени, но ние все пак успявахме да ви представим напълно нови, уникални, различни Buzz магазини в Сърбия и Румъния, които оставят посетителите без дъх със страхотния си интериор и възможности за шопинг.

Отварянето на нашите обекти беше придружено и с много ексклузивни преживявания. Брандът NAPAPIJRI официално се присъедини към портфолиото ни, заедно с колекцията Jordan PSG. А тази година подготвяме още повече изненади за всички.

В новата реалност, Sneakerville бе различен, но все пак същият. Най-големият фестивал за кецове в региона се проведе онлайн в края на миналата година и за пореден път вдигна летвата, що се отнася до продукция, съдържание и представяне на страхотни артисти и гости, които допринесоха за страхотното настроение. И няма да спрем дотук!

Тази година бележим нашия шести рожден ден и във всеки наш магазин и онлайн предлагаме 30% процента отстъпка на избрани продукти. Празнуваме и с нашето Show Us Your Perfect Outfit предизвикателство, с което ще наградим най-добрия аутфит със страхотни подаръци от Buzz. Разберете повече за активацията в нашия Instagram тук.

Нека празнуваме 6-ия ни рожден ден заедно. Keep on Buzzin’!

Buzz Team

Подобни статии