Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
15.04.2021.

STAN SMITH – ALWAYS ICONIC, NOW EVEN MORE SUSTAINABLE

Когато попиташ феновете на adidas как биха описали легендарните Stan Smith, отговорите са почти еднакви – те са символ на вечния дизайн с уникален силует, който се разпознава веднага.

До тази година кецовете Stan Smith останаха непроменени на външен вид от момента на създаването си преди 50 години, но през януари 2021 adidas Originals навлезе в нова ера, посветена на опазването на околната среда. Затова и Stan Smith получават нов облик, проектиран с цел да защити планетата и да намали разхищението на пластмаса.

За да отпразнува историческия момент, този сезон брандът представя нови Stan Smith модели, които са част от кампанията Forever.

Когато се вгледаш в новите Stan Smith, те не изглеждат променени. Но това, което е различно, е структурата на модела, който се превръща в платно за нови и повече устойчиви инициативи и идеи. Кецовете са снабдени с висококачествена PRIMEGREEN горна част, създадена от рециклирани материали, който съдържат до 50% рециклирани отпадъци.

Дори и подметките са направени от рециклирани материали, а цялостният дизайн е вдъхновен от Земята, включително и детайлите, които изпъкват толкова добре.

За да бъде темата за устойчивостта завършена, всеки модел от колекцията е опакован в познатата синя кутия, която също е изградена от повече от 90% рециклирана хартия.

Ето защо може да се каже, че новата колекция Stan Smith бележи началото на еко ера за този легендарен силует.

Можете да ги намерите в магазини Buzz и online.

Buzz team

Подобни статии