Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
26.03.2021.

LET THE AIR MAX DAY 2021 CELEBRATION BEGIN

Историята на Air Max кецовете е може би една от най-често повтаряните в sneaker културата. И сякаш не сме я чували достатъчно пъти, с появата на всеки нов модел Air Max ние си спомняме как всичко е започнало, как се е развило и как изглежда в момента – във времената на съвременни технологии и социални мрежи, когато всичко се счита за „остаряло“ много бързо.

Те се носят едновременно от по-младите и по-възрастните поколения. А тези, за които през 90-те тези кецове са символ, нещо, което може да се намери много рядко и трудно, тези хора, които превръщат модела в техен партньор в приключенията, тези, които искат да ги носят, за да изпъкват, и за тези, които съвсем наскоро за научили за Air Max.

Няма значение на коя група принадлежите – важното е, че сте част от историята, която все още се пише.

Март е посветен на кецовете Air Max. Нови цветове на познати силуети – AM90, AM95, AM Plus, AM270  и други сега са в компанията на нов модел, чието име говори само за себе си. Air Max Viva – модел, който излъчва футуризъм във всяко отношение и разбива границите на иновацията и дизайна още веднъж.

Те са предназначени и вдъхновени за и от всички жени по света. Доказателство за това е техният външен вид, напълно адаптирани за дамското стъпало, дават невероятен комфорт, който ще даде още повече самочувствие на дамите да завладеят целия свят.

Благодарение на комбинацията от качествени и привлекателни материали в горната част, плюшена вътрешна част, която обгръща глезена, забележителни детайли и комплексни и интересни шевове, новите Air Max Viva са перфектни за всяка жена. С уникалната си конструкция и модерна система за връзване те предоставят още по-добро прилягане към крака.

Иновацията в този модел е променената структура на подметката, която запазва познатата Air Max технология за омекотяване, но модернизирана, която превръща кецовете в „печат“, който ще остане за дълго в стрийт стила.

Air Max Viva могат да бъдат носени с всичко, буквално с всичко! Както всички други Air Max модели.

Затова ние сме подготвили и нова активацията в нашия Instagram профил за този Air Max Day, за феновете на популярните модели. Достатъчно е да имаш само един чифт – може да е всеки модел – малко въображение и креативност и три страхотни аутфита, които ще пасват на любимите ти Air Max.

Запиши видео, сподели го в Instagram стори и може да спечелиш най-новите Air Max. Могат да участват и мъже, и жени, а пълните правила може да намерите тук.

Но това не е всичко! Този Air Max Day Nike ще отведе всички на интерактивно приключение по света, за да представи невероятните общности и култури, вдъхновени от Air Max кецовете.

Включи се със виртуалния тур на платформата Air Max Day Worldwide

Нека Air Max Day 2021 празненствата започнат!

Buzz Team

Подобни статии