Mестоположение: BGR / bg
16/06 2020.
News

KEEP ON BUZZIN’: CHECK OUT OUR NEW DANCE TUTORIAL

Сигурни сме, че научаването на танцовите движения на Unja е било истинско забавление, докато сте били у дома. Сега, когато ситуацията отново бавно се променя към по-добро и се връщаме към нормалния си ритъм, заменяме хола с други локации и други места за танци. Keep on Buzzin’! В предишните туториъли Don Kiki и Remi Toin ни показаха някои по-сложни движения и днес продължаваме с новия dance туториъл.

Новият туториъл е на Bogdan Bolohan танцьор и хореограф с 15 години професионален опит. Той обича изкуството във всичките й форми и в момента е хореограф във предаванията Румъния Търси Талант и The Voice. Освен това, той е част от групата Freakquency от 10 години.

Вижте неговия туториъл за Keep on Buzzin’. Песента, на която Bognan танцува, е Give It Up, Don’t Give It Away by Fable and the World Flat, а кецовете, които носи, са adidas Ozweego.

Предишният хип хоп тутириъл беше от Remi Toin - професионален танцьор и хореограф от София. Започва живота си на танцьор с BBoying през 2007, става част от Makosa Nostra/FOOTPRINTz Crew и в момента е един от най-добрите и вълнуващи танцьори, които се изявяват на българската сцена. Той се доказва в многобройни национални и международни състезания и също участва в колаборации с едни от най-големите световни музикални звезди – Dua Lipa, Michael Bublé, Jessie J, Jennifer Lopez, Jamiroquai

Песента,  на която Реми танцува е Trippin' by Stevie Ross, а кецовете, с който танцува, са Nike Air Max 90. Гледайте туториала и научете новата, кратка, но супер ефектна хореография на Реми.

Заедно с Кристиан Михалич – Don Kiki, професионален танцьор и фитнес треньор, те учим на основите на брейка. Кристиан е млад мъж, който живее живота на брейка 11 години, това го доведе до многобройни национални и регионални състезания. Брейкът е много изискваща, но забавна танцова дисциплина, която със сигурност ще заобичате, щом я овладеете.

Необходимо е да освободите малко повече място в стаята, в която ще практикувате, защото урокът се състои от три части:

Top Rock, движение, което се изпълнява, докато стоите изправени

Footwork, стъпки, които се изпълняват в по-ниска позиция, с опора на пода

Freezes, позиция, в която „танцувате”, докато правите стойка на глава

Парчето, на което танцува Don Kiki, може да намериш на този линк, а кецовете, с които танцува, са вече добре известни. Това са adidas Superstar, които може да намериш във всеки магазин или просто да поръчаш онлайн.

Екипът на BUZZ

 

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

string(0) ""
string(0) ""