Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
16.06.2020.

KEEP ON BUZZIN’: CHECK OUT OUR NEW DANCE TUTORIAL

Сигурни сме, че научаването на танцовите движения на Unja е било истинско забавление, докато сте били у дома. Сега, когато ситуацията отново бавно се променя към по-добро и се връщаме към нормалния си ритъм, заменяме хола с други локации и други места за танци. Keep on Buzzin’! В предишните туториъли Don Kiki и Remi Toin ни показаха някои по-сложни движения и днес продължаваме с новия dance туториъл.

Новият туториъл е на Bogdan Bolohan танцьор и хореограф с 15 години професионален опит. Той обича изкуството във всичките й форми и в момента е хореограф във предаванията Румъния Търси Талант и The Voice. Освен това, той е част от групата Freakquency от 10 години.

Вижте неговия туториъл за Keep on Buzzin’. Песента, на която Bognan танцува, е Give It Up, Don’t Give It Away by Fable and the World Flat, а кецовете, които носи, са adidas Ozweego.

Предишният хип хоп тутириъл беше от Remi Toin - професионален танцьор и хореограф от София. Започва живота си на танцьор с BBoying през 2007, става част от Makosa Nostra/FOOTPRINTz Crew и в момента е един от най-добрите и вълнуващи танцьори, които се изявяват на българската сцена. Той се доказва в многобройни национални и международни състезания и също участва в колаборации с едни от най-големите световни музикални звезди – Dua Lipa, Michael Bublé, Jessie J, Jennifer Lopez, Jamiroquai

Песента,  на която Реми танцува е Trippin' by Stevie Ross, а кецовете, с който танцува, са Nike Air Max 90. Гледайте туториала и научете новата, кратка, но супер ефектна хореография на Реми.

Заедно с Кристиан Михалич – Don Kiki, професионален танцьор и фитнес треньор, те учим на основите на брейка. Кристиан е млад мъж, който живее живота на брейка 11 години, това го доведе до многобройни национални и регионални състезания. Брейкът е много изискваща, но забавна танцова дисциплина, която със сигурност ще заобичате, щом я овладеете.

Необходимо е да освободите малко повече място в стаята, в която ще практикувате, защото урокът се състои от три части:

Top Rock, движение, което се изпълнява, докато стоите изправени

Footwork, стъпки, които се изпълняват в по-ниска позиция, с опора на пода

Freezes, позиция, в която „танцувате”, докато правите стойка на глава

Парчето, на което танцува Don Kiki, може да намериш на този линк, а кецовете, с които танцува, са вече добре известни. Това са adidas Superstar, които може да намериш във всеки магазин или просто да поръчаш онлайн.

Екипът на BUZZ

 

Подобни статии