Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
24.04.2020.

CAN’T STOP THE FEELING, ’CAUSE IT’S BUZZ’ 5th BIRTHDAY

Пет страхотни години вече са зад гърба ни. Постигнахме много неща, но още много приключения са пред нас. Продължаваме да предизвикваме снийкър културата в региона. Но сега е моментът да стане част от нашия празник!

Всичко започна с малко BUZZ! Звучи като началото на невероятна история, нали? Така започна нашата преди 5 години в Белград, когато беше отворен първият и най – голям хъб за кецове в Сърбия. Минаха години и постепенно затвърдихме позицията си на лидер в света на спортните обувки в региона.

С уникално име и ексклузивни оферти с най-новите и най-желаните модели на световноизвестни брандове, зададохме нови стандарти с разнообразни дейности, интересни препоръки, запомнящи се кампании и колаборации с най-големите инфлуенсъри в региона и всичко това, за да зарадваме най-големите снийкър маниаци. И до днес те търпеливо чакат новите неща, които ще предложим, за да могат да се възползват от тях преди всички други.

Как изглеждаха нещата в началото? Истории за добре познати кецове бяха разказвани от първите членове на нашето BUZZ CREW. Сега част от него са вдъхновяващия фотограф Даниела Йорданова (Sucks2beyou), страхотния млад танцьор Реми, бийтбокс легендата Skiller и вечно търсещият нов звук DJ Akasha.  

С времето историите ставаха все повече и все по-разнообразни, а тези за най-новите трендове в света на кецовете се превърнаха в силно очаквани всяка седмица.

Година след година ние организираме многобройни събития, които представят по различни начини света на снийкър културата. Сред тях е и фестивалът в Белград с наставката Powered by BUZZ!

Това е Sneakerville – най-големият фестивал, посветен на кецовете, в региона, който събра повече от 20 000 души. Центърът се премести на пристанището в града и мечтите ни най-накрая се превърнаха в истина. Така Sneakerville се превърна в новата дестинация за феновете на кецове и ново предизвикателство за нас да бъдем по-иновативни и по-добри с всяка една година вбъдеще.

Всеки март с огромно нетърпение успяваме да организираме и рождения ден на един от Nike силуетите. Всяка година празнуваме Air Max Day – денят, в който се появява първата прозрачна подметка, с множество онлайн активации, а почит към всички други модели отдаваме с много целодневни дейности в целия регион.

Започнахме с 2Hot4Stage Fest известен фестивал в региона, който събира на едно място артисти от хип-хопа и така наречената стрийт култура, като се включихме и в още много други фестивали, които обръщат прожекторите към света на кецовете.

Може би едно от най-запомнящите се неща е кампанията Ready for school, която събра на едно място млади хора с познания в различни дисциплини от целия регион. Нарекохме ги Buzz Golden Kids, защото те са точно такива и в интервютата си с тях, те ни демонстрираха, че са готини, различни и уникални.

Но това е не краят! През предходните години бяхме уловени в мрежата на Deerupt, избрахме SAGE girl, наградихме най-креативни по време на Show you Buzz активацията и представихме Champion и FILA със стил и предлагахме нови колекции и празнувахме всеки рожден ден на BUZZ.

Тази година няма да бъде по-различна, която е под знака на 5-цата. Ето какво сме ви подготвили за големия ни празник!

Като добавка към намаленията до 40% на модели от новата колекция, ние празнуваме нашия рожден ден с BUZZ B-Day Outfits Instagram предизвикателство. Както можете да се досетите, очакваме да сте много креативни, да си направите снимка или видео с облеклото, което бихте избрали на нашия празник и да публикувате в своя Instagram профил. Ще наградим най-креативните от тях с нови кецове и се надяваме да донесем истинския дух на снийкър култура в дома ви. Прочетете пълните правила за участие за нашата Instagram активация тук.

Don’t stop that feeling, it’s Buzz’ 5th birthday!

 

Buzz team

Подобни статии