Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
09.04.2020.

MAKE YOUR ROOM YOUR NEW DANCE FLOOR – IT’S TIME FOR BUZZING AT HOME

Време е твоята стая да се превърне в танцувална сцена! Стартираме BUZZing At Home – една активация, в която може да научиш невероятни танцови движения с помощта на престижни хореографи.

Решихме да те раздвижим малко, докато си стоиш вкъщи. И кой е най-добрият начин за раздвижване? Танците, разбира се! Време е да превърнеш стаята си в танцувално студио, да нахлузиш любимите си кецове и да избереш дрехи, с които обичаш да танцуваш, защото BUZZing At Home започва!

За целта поканихме известни хореографи от къде ли не, които да споделят с нас видео туториали за любимите си движения и да те вдъхновят за повече танци. Защото според нас не съществува по-добър начин за раздаване на позитивна енергия. Всичко, което трябва да направиш, е да пуснеш любимото си парче и да оставиш ритъмът да те отведе нанякъде.  

Първият „туториал“ за танци, част от поредицата BUZZing At Home, ни предостави Anja Stefanović – позната още като Unja Green  - едно момиче, което „пали пожар“ на сцената. На 27 години тя вече има завиден успех зад гърба си. Като танцьорка и хореограф тя участва в множество проекти: състезания по танци, ТВ програми, музикални видеа, реклами, разнообразни кампании, фестивали и много сценични изпълнения. През 2010 г. тя участва в концерт на Шакира в Белград, част от световното турне The sun comes out. А сега може да видиш какви движения ни е подготвила във видео туториала. Започва BUZZing At Home!

Песента, на която танцува, може да си пуснеш от този линк, а кецовете, с които танцува, вероятно вече са ти познати. Reebok Zig Kinetica ще намериш в нашия онлайн магазин.

Unja е само един от хореографите, които ще ти помогнат да научиш нови танцувални движения. Следи ни за нови видеа и хореографии съвсем скоро! Учи ги внимателно и ги повтаряй често, защото накрая на тази история, ще те чака едно интересно предизвикателство

 

Екипът на Buzz

Подобни статии