Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
22.08.2019.

THEY ARE READY FOR SCHOOL. ARE YOU?

За тях може да се каже, че са родени готови. Представяме ти Златните деца на Buzz - лицата на новата ни кампания "Ready for School".

 Те са млади, интелигентни, много успешни, истински, готини или с една дума - уникални. Те са нашите "златни деца" от региона, които са лицата на новата кампания "Ready for School". Те са от Сърбия, Босна и Херцеговина, Словения, Черна Гора, Хърватия, България и Румъния и за тях спокойно можем да кажем, че са родени готови. Не ни вярвате? Когато разберете колко много успехи имат на толкова ранна възраст, съмненията ви ще изчезнат.

 

Пианистката Уна Милюш е от Сърбия и печели Златния пръстен на Шопен на 7 години, а днес може да се похвали с още много международни отличия.

 

Петър Ракочевич е на 15 години от Черна Гора и е гений в сферата на роботиката, както и член на Националния Олимпийски отбор. Той е национален шампион и част от отбора на Международната Олимпиада по математика, класиран на трето място.

 

Александра Ролич, представителката на Босна и Херцеговина, държи националния рекорд по лека атлетика при младежи на 400 м и същевременно с това е победителка в международни състезания по атлетика.

Петра Крушел е 15-годишна танцьорка от Хърватия и национален шампион в няколко танцови категории. Освен това тя е и най-добрата соло танцьорка в региона във всички състезания по фрийстайл.

 

Мартин Копчев от България е носителят на златен медал на Олимпиада на 17 години и има още много медали по математика и информатика в колекцията си, на които по-възрастните професионалисти биха завидели.

 

Изящната балерина Бадеа Бианка Андрееа от Румъния е победител в състезанието Youth America Gran Prix, едно от най-популярните събития за балет, докато Анже Хрибар, младат гимнастик от Словения, е един от най-младите членове на националния отбор по гимнастика и победител в няколко международни състезания.

С успехите си и страхотната си енергия, която разпръскват, където и да отидат, Златните деца на Buzz ни омагьосаха това лято. Събрахме ги в Белград и за да си поговорим с тях и да разберем как са извоювали успехите си на толкова ранна възраст и кое ги прави уникални. Същевременно с това те ни доказаха, че си остават деца, които се подготвят за новата учебна година и новите върхове за покоряване.

 

 

И още нещо… в магазините ни и онлайн голямото намаление Ready for school започва и ще продължи до 9-ти септември!

 

Готови ли сте за училище? Ние сме!

Подобни статии