Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
04.06.2018.

ПОКАЖЕТЕ ВАШИЯ BUZZ

Изминаха три години, откакто направихме първитe си стъпки и започнахме това приключение заедно в осем страни: Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Черна гора, Македония, Румъния и България. Не бихме могли дори да си представим колко сериозно и красиво ще бъде това пътешествие и колко Бъзовци ще допринесат за нашия напредък и това да ни направят по-добри.

Поради това бихме искали да ви благодарим за всички фантастични снимки, които правите и ни тагвате и нас. Решихме да възнаграждаваме най-добрите снимки всеки месец до навършването на 4-тия рожден ден на BUZZ. Снимките ще бъдат избрани от нашия доверен маркетингов екип. Знаем, че вкусовете са различни и това, което може да считате за най-доброто, други може да не оценят така високо. Това, което можем да ви обещаем, е, че ще оценим творчеството, уникалността и качеството на снимките преди всичко.

Собственикът на най-добрата снимка ще получи маратонки по свой избор във всеки Buzz магазин. Искаме да ви покажем, че и ние следваме вас, тъй като вие сте голяма и важна част от Вселената на BUZZ. Успех! Покажете своя BUZZ!

 

WINNING PHOTOS

 

MAY 2018 - @hydrofluoric.acidd

 

JUNE 2018 - @harissaljevic

 

JULY 2018 - @lio_lena

 

AUGUST 2018 - @deceanmark 

Подобни статии