Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
13.03.2021.

Raffle Time: Nike WMNS Air Jordan I Low SE

ПОДГОТОВЕТЕ СЕ ЗА 2-ТА BUZZ ОНЛАЙН ТОМБОЛА

Моделът във фокуса на нашата 2-та ОНЛАЙН ТОМБОЛА идва от семейството на Air Jordan. Това е Air Jordan 1 Low "Canyon Rust" в свежа цветова комбинация. Моделът се отличава с интересно текстурирани Swoosh-ве и конструкция от първокласен велур.

Кецовете, които покоряват най-големите фенове със своя изключително впечатляващ дизайн, съдържат всички елементи, характерни за Jordan. Убедени сме, че ще искате те да бъдат във вашата колекция.

Ето защо, във вторник, 16 март, не пропускайте 2-та онлайн томбола на BUZZ.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА УЧАСТВАТЕ В ОНЛАЙН ТОМБОЛАТА НА BUZZ?

Записването за томболата започва във вторник, 16 март в 9 ч. и продължава до 21 ч. Като кликнете върху банера, който ще бъде видим на нашия уебсайт, ще се отвори формуляр, в който трябва да попълните данните си.

Участник може да се регистрира за томболата само веднъж, от един компютър или IP адрес. Когато въвеждате данните си, трябва да посочите размера на обувката, която искате да купите, но също така да посочите дали маратонките ви ще бъдат доставени до адрес или ще ги купите в нашия магазин в Paradise center.

Air Jordan 1 Low "Canyon Rust" ще се предлага в размери от 36.5 до 41 на цена от 219.00 лв. След попълване на формуляра на вашия имейл адрес ще бъде изпратен имейл, потвърждаващ, че сте кандидатствали успешно за томбола. Избраните за закупуване на този ексклузивен модел Air Jordan 1 Low "Canyon Rust" ще бъдат уведомени на 17.03.

Ако сте били избрани за правото да закупите модела и сте посочили това да стане в нашия магазин в Paradise center, ще имате 48 часа, за да купите Air Jordan 1 Low "Canyon Rust" в размера, за който сте кандидатствали.

Очакваме ви в 2-та онлайн томбола на BUZZ. Късмет!

Подобни статии