Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
06.03.2021.

ПОДГОТОВЕТЕ СЕ ЗА 1-ТА BUZZ ОНЛАЙН ТОМБОЛА

Моделът във фокуса на нашата 1-ва ОНЛАЙН ТОМБОЛА идва от семейството на Nike. Това е Nike Dunk High All-Star 2021 в свежа цветова комбинация. Моделът All-Star на Nike Dunk High е част от колекцията All-Star 2021 на Nike и Jordan, отбелязваща уикенда на NBA All-Star за 2021 г., проведен в Индианаполис, Индиана.

Кецовете, които покоряват най-големите фенове със своя лъскав и изключително впечатляващ дизайн, съдържат всички елементи, характерни за Nike. Убедени сме, че ще искате те да бъдат във вашата колекция.

Ето защо, във вторник, 9 март - официалната световна дата на пускане в продажба на модела, не пропускайте 1-та онлайн томбола на BUZZ.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА УЧАСТВАТЕ В ОНЛАЙН ТОМБОЛАТА НА BUZZ?

Записването за томболата започва във вторник, 9 март в 9 ч. и продължава до 21 ч. Като кликнете върху банера, който ще бъде видим на нашия уебсайт, ще се отвори формуляр, в който трябва да попълните данните си.

Участник може да се регистрира за томболата само веднъж, от един компютър или IP адрес. Когато въвеждате данните си, трябва да посочите размера на обувката, която искате да купите, но също така да посочите дали маратонките ви ще бъдат доставени до адрес или ще ги купите в нашия магазин в Paradise center.

Nike Dunk High All-Star 2021 ще се предлага в размери от 41 до 46 на цена от 219.00 лв. След попълване на формуляра на вашия имейл адрес ще бъде изпратено имейл, потвърждаващ, че сте кандидатствали успешно за томбола. Избраните за закупуване на този ексклузивен модел Nike Dunk High All-Star 2021 ще бъдат уведомени същия ден.

Ако сте били избрани за правото да закупите модела и сте посочили това да стане в нашия магазин в Paradise center, ще имате 48 часа, за да купите Nike Dunk High All-Star 2021 в размера, за който сте кандидатствали.

Очакваме ви в 1-та онлайн томбола на BUZZ. Късмет!

Buzz Team

Подобни статии