Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
01.08.2019.

Urban stories – city break

Знаем, че вдъхновението може да бъде почерпено от най-различни места и ситуации. Както и от хората. Такива са и членовете на Buzz crew. A новите попълнения в него са Реми Тойн и DJ Akasha, като двете страни на една и съща музикална монета - DJ и танцьор. Този път ви представяме точно тях, а обичайните заподозрени DJ Doncho, SkilleR и Звезди вече познавате.

Анелия, позната ни като DJ Akasha, влага своята енергия в хип-хопа и винаги успява да зарази всички около себе си с добро настроение. Преди да се влюби в музиката, голямата й страст е литературата. Тогава започва да подписва собствените си творби с Акаша ("паметта на Вселената"), което остава и името, с което я познаваме и сега. Хип-хоп музиката й дава не само страхотна кариера, но й помага в израстването в тийнейджърските години. Чрез музиката и културата тя започва да изгражда собствения си стил, който я прави толкова разпознаваема.

Най-много обича да миксира музика от 70-те, а комбинацията от рап и фънк е една от любимите й. Да експериментира с външния си вид е част от ежедневието й и никое модно предизвикателство не може да й се опре.

Ако сте били на танцов Battle, най-вероятно знаете кой е Реми Тойн. Освен талантлив танцьор, той често влиза в ролята на съдия или организатор на много танцови събития в България. Реми е познат и като един от най-добрите Freestyle танцьори в България с победи в различни категории като “All Style”, “Hip-Hop” и „Break Dance”. Занимава се с танци от повече от 10 години. Стилът му на сцената се характеризира с бързина, сила и енергия, а това са и най-значимите качества, които го правят новото страхотно попълнение в Buzz crew.  

Кариерата на DJ Doncho започва с клише - обича музиката от малък. Още преди да навърши 18 години, се вмъква в столични клубове, за да гледа участия на популярни диджеи и решава, че това ще бъде и неговото призвание.

За SkilleR бийтбоксът не може да бъде обяснен с думи, защото той е усещане и още един начин, по който да правиш музика. Той искрено обича музиката, а любимото му нещо в бийтбокса е, че може да го прави навсякъде - на улицата, под душа.

Втората дама в нашето crew е пленителната Звезди от блога Mint Stories. Страстта й към модата е пряко свързана с любовта към фотографията и пътуванията. Най-важното нещо, което често си припомня, е че няма значение кой как се облича, какво иска да изрази с това, а как се чувства в собствената си кожа, без да му се налага да дава обяснение за това.

Това е нашето обновено Buzz Crew! Независимо колко различни са неговите членове един от друг, едно е сигурно – всеки има собствен стил и начин на изразяване. Всеки път те ни провокират да опитваме нови неща, да не се страхуваме да експериментираме и да стъпваме смело по улицата, приковавайки вниманието на околните. 

Подобни статии