Mестоположение: BGR / bg
01/08 2019.
Buzz crew

Urban stories – city break

Знаем, че вдъхновението може да бъде почерпено от най-различни места и ситуации. Както и от хората. Такива са и членовете на Buzz crew. A новите попълнения в него са Реми Тойн и DJ Akasha, като двете страни на една и съща музикална монета - DJ и танцьор. Този път ви представяме точно тях, а обичайните заподозрени DJ Doncho, SkilleR и Звезди вече познавате.

Анелия, позната ни като DJ Akasha, влага своята енергия в хип-хопа и винаги успява да зарази всички около себе си с добро настроение. Преди да се влюби в музиката, голямата й страст е литературата. Тогава започва да подписва собствените си творби с Акаша ("паметта на Вселената"), което остава и името, с което я познаваме и сега. Хип-хоп музиката й дава не само страхотна кариера, но й помага в израстването в тийнейджърските години. Чрез музиката и културата тя започва да изгражда собствения си стил, който я прави толкова разпознаваема.

Най-много обича да миксира музика от 70-те, а комбинацията от рап и фънк е една от любимите й. Да експериментира с външния си вид е част от ежедневието й и никое модно предизвикателство не може да й се опре.

Ако сте били на танцов Battle, най-вероятно знаете кой е Реми Тойн. Освен талантлив танцьор, той често влиза в ролята на съдия или организатор на много танцови събития в България. Реми е познат и като един от най-добрите Freestyle танцьори в България с победи в различни категории като “All Style”, “Hip-Hop” и „Break Dance”. Занимава се с танци от повече от 10 години. Стилът му на сцената се характеризира с бързина, сила и енергия, а това са и най-значимите качества, които го правят новото страхотно попълнение в Buzz crew.  

Кариерата на DJ Doncho започва с клише - обича музиката от малък. Още преди да навърши 18 години, се вмъква в столични клубове, за да гледа участия на популярни диджеи и решава, че това ще бъде и неговото призвание.

За SkilleR бийтбоксът не може да бъде обяснен с думи, защото той е усещане и още един начин, по който да правиш музика. Той искрено обича музиката, а любимото му нещо в бийтбокса е, че може да го прави навсякъде - на улицата, под душа.

Втората дама в нашето crew е пленителната Звезди от блога Mint Stories. Страстта й към модата е пряко свързана с любовта към фотографията и пътуванията. Най-важното нещо, което често си припомня, е че няма значение кой как се облича, какво иска да изрази с това, а как се чувства в собствената си кожа, без да му се налага да дава обяснение за това.

Това е нашето обновено Buzz Crew! Независимо колко различни са неговите членове един от друг, едно е сигурно – всеки има собствен стил и начин на изразяване. Всеки път те ни провокират да опитваме нови неща, да не се страхуваме да експериментираме и да стъпваме смело по улицата, приковавайки вниманието на околните. 

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

10.
Dec.
2018.
Buzz crew
Знаете, че често каним различни хора, които да ни разкажат историите си, да ни споделят страстите си. Но освен гостите ни, ние разчитаме и на нашето Buzz Cre...
string(0) ""
string(0) ""