Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Blogger Pick

16.
Sep
2020
Blogger Pick
Те никога не спират да танцуват. Диско, хип-хоп, съвременен балет, салса, зумба, бачата… Имат многобройни награди от национални и международни състезания, като най-много се гордеят с първото място в категорията диско танци в малка група, дует или соло, което спечелиха на интернационалното състезание през декември, 2019. Те са Lena Potparić, Staša Radivojević и Mina Đorđević – Лена и Мина са на 18 години, а Стаса е само на 16 – те идват от Крагуевац, град в сърцето на Шумадия, а когато ги видите, разбирате, че Flawless е не просто име на танцовата им група, но и определение, което ги описва перфектно. 
08.
Sep
2020
Blogger Pick
Go Breakers – те имат страст към танца, те са издръжливи и мотивирани, което ги води и до 26 национални титли, 9 европейски и 11 световни титли. Състезания, участия и тренировки в Словения и чужбина не са единствените неща, които ги свързват. Всички членове на отбора са амбициозни, имат желание за работа и имат подобно чувство за хумор и затова те са и истински приятели. Цялото crew се събира преди по-малко от година, но всички негови членове имат чувството, че са се познавали през целия си живот. Винаги знаят как да се изслушват и как да се подкрепят в хубавите и в трудните моменти. За тях брейк танците не са само танци и спорт, а начин да се изразят сред приятелите си. Въпреки изтощителното темпо, нашият отбор винаги намира време и за любимите пица и палачинки. Има ли нужда изобщо да казваме повече или е ясно, че те са най-страхотният отбор?
02.
Sep
2020
Blogger Pick
Представяме ви най-готиния отбор по физика от Сърбия и нашето Готино Ново Училищно crew.
26.
Aug
2020
Blogger Pick
Те не са кръвни братя… те са много повече от това. Те са братя по душа. Танците ги събират и заедно се чувстват като истинско семейство. През 2012 Piticu (част от групата Simplu) пише първата си страница от The Brothers Crew story – концепция, създадена, за да продължи страстта му към танците под мотото „Здраве през танци“.
19.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора. Надявам се, сте добре и наслаждавате на дългочаканите летни дни :)
12.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте хора,   От доста време не съм писал, знам, но никога не е късно да се завърнеш с добро Buzz Crew стори, особено когато поводът е толкова готин. Този път се снимахме с новите Buzz тениски.
12.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора! По време на горещите летни дни си починахме малко от танците и решихме да потърсим нови кецове, с които ще покорим всеки дансинг. Buzz Crew ни подсказаха, че в BUZZ има нови кецове, които ще ни отвеят главите, и наистина в момента, в който видяхме New Balance 327, сякаш те крещяха „Suzana! Franjo!“.
05.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте, готини кученца и котенца, това съм аз, Андреаа, и днес покоряваме горещите улици с нашето Buzz Crew и страхотни Puma кецове. Готови ли сте? Ходя по тези улици от дете и съм наблюдавала как този град расте на височина и мога да кажа, че и той е видял и моето израстване, затова, скъпи приятели, мога да твърдя, че сме свързани по повече от един начин…
21.
Jul
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора,   Ние сме Реми и Акаша, и нямахме търпение да се завърнем при вас с ново стори. Вече официално е лято и двамата нямахме търпение да се срещнем на живо след дългата пауза. Реми прекара пролетта в танци и онлайн уроци, а Акаша посвети времето си да създаде нови страхотни плейлисти, които само очакват да бъдат чути.