Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Blogger Pick

26.
May
2021
Blogger Pick
Локдауните и ограниченията все още са налице. През последните дни и прогнозата за времето не беше добра. Но не всичко е толкова сиво, докато чакаме по-добро и слънчево време, след миналогодишното успешно лансиране на популярната серия 327, New Balance представя още един нов модел: NB 237 в многоцветна версия, готова за пролетта!
19.
May
2021
Blogger Pick
Хей, В последно време още повече използвам всеки момент да съм навън, наслаждавайки се на топлите слънчеви дни. Затова и искрено се вълнувам, че лека-полека започваме да имаме повече възможности да се виждаме с повече хора около нас, да излизаме и да се хвалим с най-новите си кецове. 
12.
May
2021
Blogger Pick
Ей, мина доста време, откакто за последно писах за блога на BUZZ. Надявам се, че все още ме помните, но позволете ми да освежа паметта на всички онези, които току-що са започнали да следят блога на BUZZ – аз съм Katja Spanka и съм професионален гримьор и предприемач, а също и голям фен на маратонките.
05.
May
2021
Blogger Pick
Здравейте, хора! Аз съм Антония!   Този път се обръщам към вас вдъхновена и в пролетно настроение, с вечен дизайн и уникален силует, който ще разпознаете от пръв поглед.
28.
Apr
2021
Blogger Pick
Надявам се всички да сте добре и да се наслаждавате на пролетните дни като мен. В допълнение към хубавото време се радвам, че мога да нося едни от любимите си кецове – легендарните adidas Superstar. Още от създаването на модела през 70-те досега, той е любим на атлети, артисти, музиканти и актьори, защото се комбинира лесно и пасва на всеки индивидуален стил.
14.
Apr
2021
Blogger Pick
Здравейте отбор, надявам се да съм ви липсвала.  Този път идвам при вас вдъхновена от ярки цветове, ретро стил, благодарение на новата колекция на PUMA, която напълно ме „помете“. Въпреки че ми беше много трудно да реша, след дълго разглеждане на артикулите в сайта, нямаше как да не дам шанс на модела RS-X - TWILL AIRMESH. Разбра се, още с първото излизане от вкъщи, не съжалих. Тези кецове са магия! Можеш да ги комбинираш с различни цветове и да паснат на различни стилове. Винаги се лутам между спортното и елегантното облекло, затова за мен е важно да мога да нося любимите си кецове при всяка възможност, без да му мисля много.
31.
Mar
2021
Blogger Pick
Здравейте хора, Нямах търпение отново да се завърна при вас с ново стори. Бавно, но сигурно зимата си отива, за да даде път на смелите. Знам, че в момента може и обстановката навън да не ни казва точно това, но за мен март е месец на вдъхновение.
24.
Mar
2021
Blogger Pick
Мина доста време откакто съм писала (причините са основателни и страхотни), но моделите Air Max не могат да се появят без моето участие – момичето, което е израснало с кецовете, които празнуват своя ден на 26-ти март. Също като миналата година празникът Air Max Day ще се състои онлайн и днес ви представям един модел, който ще бележи не само този ден, но и идващата пролет – Nike Air Max Viva.
17.
Mar
2021
Blogger Pick
Здравейте, хора, Аз съм Žan Papič – stand up комик, актьор и писател. Предпочитам да бъда известен като пътешественик, дори и само в моя град. В допълнение към архитектурата специфичният пулс на града се създава от хората, тяхната енергия и стил. Моето сърце бие в ритъма на Funk, но в стила си съм заклет почитател на класиките и затова adidas участва винаги в живота ми.