Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
12.01.2022.

TIMBERLAND 6 PREMIUM – ONE OF THE BEST WINTER SHOES OF ALL TIME

Хей, хора,

За тези от вас, които все още не ме познават, казвам се Симеон и отскоро съм част от екипа на Buzz Sneakers. Занимавам се от дълги години със стрийт танци, като стихията ми е попингът. Танците са моят начин да изразя себе си, затова за мен е важно обувките, които нося, да ми доставят максимален комфорт и стабилност при всяка стъпка. Страстта ми по кецовете се зароди някъде около 2014-та година, като сега в колекцията ми преобладава предимно Nike. Разбира се, като всеки запален sneakerhead, съм почитател на по-старите модели. Вярвам, че кецовете могат да ти дават свобода да развихриш въображението си и да покажеш смело наяве цветовете на своята индивидуалност. Стилът ми несъмнено е повлиян от стрийт културата на 90-те. Сега обаче, когато времето навън застудява, естетиката ми се преобразява към по-улегнала и донасяща топлина streetwear визия.

Ако трябва да посоча един от задължителните ми go-to акценти през зимния сезон, то това несъмнено са емблематичните обувки Timberland 6 Premium. Обувки на Timberland дебютират през 20-те години на миналия век като „перфектната обувка за работническата класа“, но няколко десетилетия по-късно се превръщат в икона за рап и хип-хоп общностите. Мнозина рап изпълнители ги възхваляват в своите песни и смело мога да заявя, че те отговарят на своята слава. Това са едни от най-добрите зимни обувки, които ще ви донесат много топлина и първокласен комфорт през студените дни. Те са издръжливи и водоустойчиви, а здравата им гумена подметка дава страхотно сцепление. Класическият пшеничен цвят на обувките им проправя път във всеки гардероб, позволявайки им да се впишат с лекота в почти всяка естетика. И за да ви покажа, че Timberland подхожда на всичко, днес се вдъхнових да съчетая обувките ми с якета на норвежката марка Napapijri.

Да ви призная честно, съвсем наскоро научих за Napapijri, но останах приятно изненадан от якетата им Rainforest Pocket 1 и Rainforest Winter 2. Брандът успява успешно да комбинира иновативност, естетика и функционалност на дизайна, което прави якетата подходящи за всеки повод. Те запазват топлината на тялото и са много удобни, защото дават пълен обхват на движение с ръцете, което е важно за един попинг танцьор. Качулката е модулна и голяма, което я прави практична и надеждна срещу ветровитите дни. Това, което ми направи голямо впечатление, са страничните ципове на якето, които позволяват лесното му обличане и събличане. Така например ще имате възможността да видите върху мен и мекия суичър на Napapijri, който успях да си взема от Buzz.

Ако и вие сте запален sneakerhead, който търси удобство, топлина и функционалност през студените дни, то със сигурност не се колебайте да посетите магазините на Buzz или да направите поръчка онлайн.

До нови срещи,

Poppin’ Simcho

Подобни статии