Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
22.12.2021.

ADIDAS NIZZA – MORE LOVE WITH EVERY STEP

Здравейте на всички,

Днес пиша, за да ви представя нов модел кецове на adidas Nizza Platfrom, които ме зарадваха с грубоватата си, но олдскул визия. Когато говорим за силуета им, вдъхновен от баскетболния стил на 70-те, можем да кажем със сигурност, че те са доста сродни на оригиналния модел.

Въпреки това, вулканизираната гумена подметка прави огромна разлика, когато става въпрос за комфорт, но и за самия силует. А кой не обича малко допълнителна височина? Въпреки че се влюбих в тях от пръв поглед, комфортът е това, което наистина ме спечели.

В днешния блог пост, посветен на NIzza Platfrom, комбинирах кецове с удобен клин на adidas, черен суичърт и елек на adidas, които допълваха целия аутфит. Избрах модел кецове в бяло, което улеснява комбинирането им и придава минималистично звучене. Освен това обичам да ги комбинирам с всички видове дънки и да възраждам ретро стила, на който са базирани.

Ако и вие сте фен на кецовете, които са удобни, олдскул и функционални, със сигурност няма да сбъркате с adidas NIzza Platfrom!

До следващия блог пост, ви изпращам много поздрави!

H.

Подобни статии