Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
08.12.2021.

AN ARCHIVE ICON GETS A COOL-WEATHER UPDATE

Хей,хей!

 

В днешния блог пост искам да подчертая важността на удобството на дрехите, които носим, да не говорим за пижами, а за стилните неща, които можем да носим всеки ден.

Предвид сегашната ситуация в света, удобното облекло се превърна в голяма тенденция – различни материали и цветове, повечето преминаха от дънки към нещо по-удобно, като клинове и оверсайз тениски. Аз съм един от тези хора.

Комфорта е всичко за мен, но в същото време трябва и да изглежда добре. Аз съм голям фен на обувките и дрехите на adidas, което се вижда от снимките.

Клиновете на adidas са моето облекло, което може да се нося по милион начини. С палто или пухени якета в различни цветове не е трудно да ги комбинирате, а удобната материя ги прави специални. Тениската с дълъг ръкав на adidas се вписва идеално в цялата история, защото придава онова уютно усещане. И накрая, винаги обичам да завърша зимния си тоалет с оверсайз яке adidas Elongated Rib Bomber, което ми придава драматично готин външен вид.

Но сега, да преминем към обувките – модел кецове, който съществува от 70 години, adidas Samba е един от трите най-популярни модела, наред с adidas Superstar и Stan Smith. Високите кецове аdidas Samba са популярен модел напоследък поради своята футуристична и вечна визия. Предлагат се в два различни цвята черен и нюд и поради класическата визия са лесни за комбиниране. Високите кецове adidas Samba са изработени от велур, който ще държи краката ви топли, а платформата ще ви даде моментално повдигане. Поради семплия си външен вид, те могат да се комбинират по различни начини, като в тази версия високите кецове adidas Samba са идеални за предстоящите по-студени дни.

Лично аз предпочитам модела на adidas Stan Smith заради семпла му визия и защото може да се носи с абсолютно всичко. От дънки до рокли, до спортен аутфит или костюм – семпъл и класически. Формата и външният вид на кеца говорят сами за себе си.

Тези, както и много други модели кецове и комбинации от дрехи на adidas, можете да намерите във всички магазини на Buzz или можете да се предпазите и да направите поръчка онлайн.

До следващата среща ви желая много здраве и любов,

Beatricia

Подобни статии