Free Delivery

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Click And Collect

Вземи поръчката си от наш магазин

Sport and Bonus

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
01.12.2021.

STORY OF A SURREAL COMFORT IN A REAL WORLD

Здравейте, хора!

За тези от вас, които не ни познават, ние сме Naste и Shishka - ZeeBomb, рап дуо от Скопие, част от артистите на музикалния лейбъл ZIMA.

Тук сме за нова блог история, в която ви представяме кецовете Nike React Vision и новите лайфстайл модели от актуалната колекция на Nike.

Много се радваме, че този път носим тези страхотни модели на Nike. Винаги сме били лоялни към марката Nike, която има огромен принос за нашия стил, превърнал се в част от идентичността и кариерата на ZeeBomb.

Кецовете Nike React Vision, които носим в черен и светъл вариант, са страхотни за това време на годината, за небрежна разходка в парка и всяка ситуация, за която имате нужда от удобни и модерни кецове.

Интересните форми и дизайн правят тези кецове привлекателни и впечатляващи.

Те са невероятно удобни, заради технологията Nike React в средната част на подметка и горната част от Synex. Елементите на петата и езика ги правят лесни за изтегляне, за да можете да ги обуете мигновено. Дебелата подметка, TPU клипса на петата и капсите създават уникален стил.

Страхотни са за този сезон и есенните дни.

Този път комбинирахме кецовете Nike React Vision с тези страхотни суичъри, които перфектно допълват визията ни.

Тези комбинации и много други могат да бъдат намерени в магазините на Buzz или онлайн.

До следващия път,

ZeeBomb

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

10.
Nov.
2021.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пиша ви от Любляна, столицата на Словения, където сме концентрирани всички, които работим в шоубизнеса. Това е предимството на малки държав...