Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
24.11.2021.

Air Force 1 Fontanka - a new wave of comfort and style

Здравейте,

Казвам се Вероника и съм част от екипа на Buzz. Работя за Buzz от дълго време, но страстта ми към кецовете се зароди много преди това. Колекцията ми от сникърси е едно от нещата, с които се гордея най-много, защото тя изразява моята индивидуалност и ми позволява да разчупя всяка визия. Все още си спомням вълнението, което изпитах, когато закупих първите си кецове. Към този момент в колекцията ми преобладава предимно Nike, затова за мен бе съвсем естествено да грабна първия чифт от рафта на магазини Buzz, когато видях Air Force 1 Fontanka.  

AIR FORCE 1 на Nike e една от най-емблематичните линии в света на сникърсите. Тя дебютира през 80-те, като много бързо става една от най-предпочитаните обувки на хората. Иновативна природа на модела, пригодена за пълна стабилност на баскетболното игрище, отстъпва на заден план, превръщайки го в икона на улицата. През годините моделът не спира да търпи фини подобрения в технологията на дизайна, които обаче оставят траен отпечатък в различните субкултури в обществото. Така например, вдъхновени от рейв културата на Санкт Петербург, Nike пускат Air Force 1 Fontanka, която се отличава с привидно случайна, многопластова естетика, отклоняваща се от оригиналния дизайн.

Air Force 1 Fontanka позволява да се наложи нова вълна от комфорт и стил. Това се дължи на подобрения в междинната подметка, която е оформена с React пяна за максимална лекота и омекотяване при всяка крачка. Дизайнът е решителен, изпълнен с елементи и детайли, в които изпъква бунтарският дух. Горната част на силуета е изработена от кожа в нежен кремав цвят, който позволява тя да се превърне в перфектен избор за всеки гардероб.

Семплата ретро визия на тези кецове ми даде възможност да ги съчетая с това портокалово на цвят яке на Nike, носещо ми много топлина и удобство в студените дни. Air Force 1 Fontanka са обувки, които несъмнено допълват моята колекция с нежната си ретро визия, подхождаща на всеки стайлинг.

 

Може да намерите тези яки кецове в магазините на Buzz, както и онлайн.

 

До следващия път,

Рони

Подобни статии