Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
17.11.2021.

PATCHES OF BLUE SKY ON NIKE AIR MAX 2090

Здравейте всички!

 

Както вероятно и вие сте изкарали този ноември, и аз бях уморен от дъжда и мъглата, така че се възползвах от първия красив ден на ноември, преходния месец към студения сезон. Какво мога да кажа? Не беше топло, но има много малко дни, в които ясното небе е толкова наситено синьо, че те кани на дълги разходки. Вдъхновен от това небесно синьо, избрах великолепния Nike Air Max 2090 със сини елементи и тръгнах към по-футуристичен, авангарден район на Букурещ, за да се слея с градския пейзаж.

Защо споделям това? Като голям фен на марката, е лесно за мен да си припомня факта, че 30 години след появата на класическия модел Air Max 90, Nike искаше Nike Air Max 2090 да чества дизайна, който е в основата на модела. Освен това, в 2090 е включено всичко, участващо в производствения процес на кецовете: съвременните използвани материали и технологични иновации. Говорейки за еволюцията на кецовете през времето, Nike Air Max 2090 са изключително иновативни. Въздушната камера е 3 пъти по-голяма от тази на Nike Air Max 90 и освен това те имат въздушна камера в предната част, което допринася много за комфорта по време на ходене, бягане или изкачване и слизане по стълби. Чувството е толкова готино!

Те са смели и веднага се открояват, но отвъд футуристичния им вид, Nike не е пренебрегнал комфорта. Те се адаптират много лесно, като приемат формата на крака, благодаарение на еластичния горен материал, който кракът усеща с всяка стъпка, без значение колко време прекарвате в тях. Нов фаворит, определено!

Ще видим дали бъдещето ще съвпадне с предложеното от Nike с модела Air Max 2090, защото технологията напредва невероятно бързо! Поне съм доволен от настоящето си, в което има много нови версии на маратонки, които са все по-иновативни. За това рутината не може да се срещне. Поне не в моя гардероб! Например, аз опитах Nike Air Max 270 в черно и бяло, който също е много удобен модел. Той имаше изключително бърз преход от спорта и бягането към лайфстайла, превръщайки се в един от най-обичаните модели. Той има най-голямата въздушна възглавница в колекцията Air Max, а усещането за комфорт е страхотно! Сериозно, трябва да ги пробвате!

Тези, моделите на Air Max 270 или дори на цялата колекция Air Max, могат да бъдат намерени в магазините в Buzz в страната или онлайн.

Желая ви цветна есен,

Ciprian Ciulei

Подобни статии