Free Delivery

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Click And Collect

Вземи поръчката си от наш магазин

Sport and Bonus

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
17.11.2021.

PATCHES OF BLUE SKY ON NIKE AIR MAX 2090

Здравейте всички!

 

Както вероятно и вие сте изкарали този ноември, и аз бях уморен от дъжда и мъглата, така че се възползвах от първия красив ден на ноември, преходния месец към студения сезон. Какво мога да кажа? Не беше топло, но има много малко дни, в които ясното небе е толкова наситено синьо, че те кани на дълги разходки. Вдъхновен от това небесно синьо, избрах великолепния Nike Air Max 2090 със сини елементи и тръгнах към по-футуристичен, авангарден район на Букурещ, за да се слея с градския пейзаж.

Защо споделям това? Като голям фен на марката, е лесно за мен да си припомня факта, че 30 години след появата на класическия модел Air Max 90, Nike искаше Nike Air Max 2090 да чества дизайна, който е в основата на модела. Освен това, в 2090 е включено всичко, участващо в производствения процес на кецовете: съвременните използвани материали и технологични иновации. Говорейки за еволюцията на кецовете през времето, Nike Air Max 2090 са изключително иновативни. Въздушната камера е 3 пъти по-голяма от тази на Nike Air Max 90 и освен това те имат въздушна камера в предната част, което допринася много за комфорта по време на ходене, бягане или изкачване и слизане по стълби. Чувството е толкова готино!

Те са смели и веднага се открояват, но отвъд футуристичния им вид, Nike не е пренебрегнал комфорта. Те се адаптират много лесно, като приемат формата на крака, благодаарение на еластичния горен материал, който кракът усеща с всяка стъпка, без значение колко време прекарвате в тях. Нов фаворит, определено!

Ще видим дали бъдещето ще съвпадне с предложеното от Nike с модела Air Max 2090, защото технологията напредва невероятно бързо! Поне съм доволен от настоящето си, в което има много нови версии на маратонки, които са все по-иновативни. За това рутината не може да се срещне. Поне не в моя гардероб! Например, аз опитах Nike Air Max 270 в черно и бяло, който също е много удобен модел. Той имаше изключително бърз преход от спорта и бягането към лайфстайла, превръщайки се в един от най-обичаните модели. Той има най-голямата въздушна възглавница в колекцията Air Max, а усещането за комфорт е страхотно! Сериозно, трябва да ги пробвате!

Тези, моделите на Air Max 270 или дори на цялата колекция Air Max, могат да бъдат намерени в магазините в Buzz в страната или онлайн.

Желая ви цветна есен,

Ciprian Ciulei

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

10.
Nov.
2021.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пиша ви от Любляна, столицата на Словения, където сме концентрирани всички, които работим в шоубизнеса. Това е предимството на малки държав...
27.
Oct.
2021.
Blogger Pick