Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
10.11.2021.

NIKE AIR PRESTO MAGIC

Здравейте, хора!

Пиша ви от Любляна, столицата на Словения, където сме концентрирани всички, които работим в шоубизнеса. Това е предимството на малки държави като нашата. Любляна беше наречена малък Берлин от приятелите ми от чужбина, защото е малка, но толкова разнообразна и оживена. Едно предимство, на което се радвам да се насладя тук, е преплитането на градски и зелени площи. Ето защо след упоритата работа, която върша по телевизията, радиото и в театъра, е подходящо да се разходя в парк Тиволи. Най-универсалната обувка, която разбира естеството на бягане и градско ходене, е Nike Air Presto.

Кецовете Nike Air Presto се появяват за първи път на Олимпийските игри в Сидни през 2000 г. Обувката от предишното хилядолетие е преработена за новото хилядолетие и нов потребител - градският бегач. Градският бегач вече не означава просто някой, който носи шорти и тениска за бягане, но също така бележи всички нас, които имаме множество проекти из града, така че всъщност трябва да бягаме от среща на среща.

Nike нарече Presto „тениска за краката ти“ и предложи модела в размери S, M, L и XL точно като тениски. Маратонката симулира усещането за бягане бос и идеалното прилягане на краката с магията "Presto". Presto е лесно разпознаваем по горната си част от неопренова мрежа, олекотена междинна подметка и омекотена външна подметка. Най-забележителната част обаче са забавните цветове, които предлагат. От класическо черно или сиво до фънки оранжево и смело маслинено зелено.

Суитшърта, които носих на фотосесията е много удобен. Казвам много, защото едва не заспах на срещата от мекотата и топлината, която той предизвиква с прегръдка си. Долнището е чиста класика. Удобно и топло, което ви осигурява повече мобилност от всяко друго. Якето, от друга страна, носи посланието за опазване на околната среда и е много готино. Можете да го носите в черно, но ако ви се прииска да носите сиво, просто го обърнете отвътре навън и вече имате ново яке. Какъв трик, нямате нужда от две различни якета, защото имате две в едно! Най-завладяващата част е патентът на ципа, който просто обръщате и воала - вече имате ново яке. Толкова е просто.

Благодаря ви, че четете блога ми, вече тичам към нови проекти. Междувременно посетете онлайн магазина на BUZZ или посетете най-близкия магазин на BUZZ и разгледайте всички най-нови кецове и дрехи.

Žan Papič

Подобни статии