Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
27.10.2021.

PUMA GRL

Здравей, крю! Ето ме отново! Надявам се, че моите истори са ви липсвали..

Този път се вдъхнових от весели цветове, ретро стил, благодарение на новата колекция PUMA, която напълно ме изуми. Моделът PUMA CRUISE RIDER FLAIR е вълшебен! Можете да го комбинирате с толкова много различни цветове и да се вписвате в напълно различни стилове

Puma е спортна марка, която успешно съчетава спорт, активен начин на живот и различни модни влияния. Благодарение на пастелните цветове, този модел блести във всяко облекло и особено оживява в есенната атмосфера!.

Сета PUMA X BRITTO W CREW е изключителен елемент за всеки гардероб, който осигурява максимален комфорт и определено се откроява сред тълпата. Супер меката и топла материя, от която е изработен е приятна за кожата и осигурява комфорт. Когато всичко това се комбинира, резултатът е градски тоалет, в който ще се чувствате уникални..

Горната част на сета може да се комбинира с различни дрехи и да се използва в спортен или ежедневен вариант. Моделът е със специфични десени и в комбинация с маратонки PUMA CRUISE RIDER FLAIR създава впечатление за омайно и оригинално момиче!

Тези, както и много други модели маратонки и дрехи можете да намерите в магазините на Buzz или да поръчате онлайн.

До следващата среща ви желая много здраве и любов. Изпращам много поздрави и целувки!

@ivanavujoseviic

Подобни статии