Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
20.10.2021.

THE NEXT ERA OF CONVERSE DESIGN AND COMFORT IS HERE!

Това е вторият път в 30-годишния ми живот, когато обувам Converse. Първият път беше преди година, когато бяха част от аутфита ми на едно танцово представление и сега ги включих в Buzz. Невероятен!

В света на кецовете има преходни тенденции има и класики. Converse със сигурност е една от класиките, няма човек, който да не ги е носил. Обух ги едва сега през 2021 г.

Това е модел и за мъже и за жени, Chuck 70 Explore Waterproof, една от иконите, що се отнася до минималистичния дизайн на спортни обувки, въпреки че отдавна се носи не само за спорт.

Chuck Taylor е човекът, който е променя дизайна на  кецовете през 1932 г. Наред с факта , че дава оригиналното име на кецовете. Той е бил треньор по баскетбол и фитнес, но се откроявал и с търговския си нюх. До 1970 г. Модела Chuck се е развил с превъзходни спортни характеристики и е смятан за най-добрия баскетболен кец за времето си.

The elements of Chuck 70 Explore Waterproof sneakers, such as the reinforced hiking laces, durable sole, and the supportive OrthoLite insole, are inspired by just the time-tested outdoors and that is why this model is perfect for cool rainy autumn.

Chuck 70 Explore Waterproof е проектиран на база на оригиналния дизайн от 70-те години на миналия век, с първокласни водоустойчиви материали и изключително внимание към детайлите. Кеца е с дизайн, толкова вкоренен в традиция, че има своята незабравима история.

Елементите на водоустойчивите кецове Chuck 70 Explore, като подсилените туристически връзки, издръжливата подметка и поддържащата стелка OrthoLite, са вдъхновени от изпитанието им на открито във времето и затова този модел е идеален за хладна дъждовна есен.

Вместо памучен текстил, както при класическите оригинални кецове Converse, този модел е изработен от водоустойчива кожа от набук, която е допълнително подсилена с водоустойчива подплата, така че с него можете да се разхождате под дъжда тази есен без притеснения.

Кецове, в които можете да се чувствате комфортно и сигурно, независимо от метеорологичните условия именно затова Converse получава място в колекцията ми от кецове.

 

Можете да намерите тези кецове в магазините на Buzz или да ги поръчате онлайн.

 

До следващите ни открития, насладете се на есента!

 

Don Kiki

 

Подобни статии