Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
13.10.2021.

В ритъма на New Balance 997

Хей, хора,

В последните месеци често се озовавам понесен в ритъма на динамичното  ежедневие, между залата и различни творчески проекти, поради тази причина чувството на комфорт е нещото, към което винаги се стремя. А търсенето на функционални и удобни обувки ме отведе до новите New Balance 997.

Емблематичният модел 997 се появява през 90-те и се превръща в тотален хит за отрицателно време. Заложеният уникален синтез между технологичност, комфорт и стил превръщат силуета в идеалния избор, способен да надгради всеки аутфит.

Новото поколение 997 силно се откроява от сдържаните сиви мотиви, които New Balance винаги са отстоявали във времето, с по-смели цветови комбинации. Обувката се отличава с велурена горна част с детайли, черпещи вдъхновение от модела от 90-те години. Голямото ярко жълто „N” също не остава незабелязано в мъглите на София. Леката междинна подметка от пяна осигурява чувство на  висш комфорт и мекота при пристъпване – изключително важни характеристики за обувки за един танцьор.

Днес се разходих из града с новия силует, суитшърт и долнище в тон с есенните цветове на New Balance 997 и си признавам, че останах удивен от чувството на лекота, което изпитвах с всяка следваща стъпка. С NB 997 имаш усещането, че всяка дестинация е на крачка разстояние.

Открийте този комфорт в най-близкия Buzz магазин или online.

Stay fresh,

Remi

 

Подобни статии