Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
29.09.2021.

The comfort festival with adidas Ozweego Plus

Здравей, банда!

Беше лудо лято, нали? Като направим бърза ретроспекция, можем да кажем, че се насладихме на събитията, в които показахме нашите нови, сезонни aутфити, повече или по-малко ексцентрични, с които изразихме любимите си убеждения и модни тенденции. Малко философствайки, е нещо повече от това и не мога да кажа друго: дрехите са част от нашия начин на съществуване и ни представят такива, каквито сме. Гардеробът е задължително условие, но изборът, който правим, е ключът. Чувстваме се толкова привлечени от някои статии и резонираме толкова добре с тях, че почти можем да кажем, че те са тези, които ни избират. Например тези великолепни adidas Ozweego Plus ме избраха днес.

Те намериха своето място сред култовите маратонки на adidas, заедно с известните Stan Smith и Superstar. Лесно е да се види, че Ozweego има спортно минало - тази избрана ложа, от която с времето се появяват легенди. В мига, който затегнете връзките и направите първите стъпки, доброто настроение и комфорт ви следват с всяка стъпка, която правите. Първо ги съчетах с панталоните adidas Trackpant и широка тениска. Те ме върнаха назад във времето, когато носех Ozweego на спортното игрище и когато танцувах на улицата, защото ми дадоха необходимата увереност.

Едно е ясно, adidas Ozweego Plus е изявление. Вълнообразните преливащи се акценти подчертават преувеличената форма, докато системата за бързо завързване на връзките помага да се обуят лесно, да прилепнат плътно по стъпалото, осигурявайки оптимална опора чрез горната конструкция, специално създадена за тази цел.

След това избрах малко по-специален аутфит, с долнището adidas Japan и тениската adidas Trefoil Tee, след което направо полудях!

Можете да намерите тези маратонки и adidas Ozweego в магазините на Buzz или, за ваша безопасност и здраве, можете да ги поръчате онлайн.

До следващия път ви желая цветна есен и добри мисли!

Много целувки,

Andreea Din

Подобни статии