Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
22.09.2021.

Спортно и в тренда с Nike Air Max Genome

Хей!

Нека първо се представя – казвам се Agata Kocijančič и съм огромен почитател на модата и комфорта. Обичам животните и природата, както спорта и кулинарията, поради тази причина често може да ме откриете в кухнята, вихрейки се над някое сладко изкушение. От фитнеса през фотосесиите, та до печенето на сладкиши в кухнята, докато правя нещата, които обичам, са ми необходими комфортни и функционални обувки, затова Nike e първият ми избор.

От дете нося Nike и винаги съм харесвала линията Air Max. Всеки модел пресъздава най-новите трендове и носи невероятно чувство на комфорт. Класическият модел Air Max 1 е създаден през 1987 и оттогава линията непрестанно се подобрява с всеки следващ модел, доказващ успешната история на линията. Новият модел Nike Air Max Genome продължава тази история с щрихи на технологичност и последни течения в модата.

Бях привлечена от бледорозовия цвят на Nike Genome и голямато разпознаваема въздушна камера по цялото протежение на обувката. Силуетът носи чувство на комфорт през целия ден и лекота при движение – усещане, което непременно търся, когато имам снимки през целия ден. Освен това цялата горна част на обувките е покрита с аеродинамична мрежа, която позволява на крака в обувката да диша. Това ги прави подходящ избор при спорт или докато бягам, когато например закъснявам. Не на последно място, това, което ме убеди да закупя обувките, беше фактът, че 20% от тях са направени от рециклирани материали.

Иновативен, модерен и екологичен, може да откриете модела Genome в магазините на Buzz в различни цветове: бледорозово, бяло и синьо с елементи на зелено, бяло и зелено с елементи на оранжево, както в комбинация от оранжево и розово. Genome също е наличен в мъжки и детски модели в атрактивни и модерни цветови комбинации. Не пропускайте и колекцията от дрехи на Nike, ако търсите комфорт и модерно излъчване.

Кецовете Nike Air Max Genome и много други могат да бъдат открити онлайн или във физическите магазини на Buzz. Buzz предлага огромно разнообразие от продукти само за теб, обличайки те от глава до пети.

 

Приятен ден!

Agata

 

Подобни статии