Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
01.09.2021.

STORM

Здравейте, крю! Надявам се, че съм ви липсвала. Този път съм вдъхновена, от щастливи цветове и ретро стил, благодарение на новата колекция PUMA, която тотално ме спечели.

Моделът PUMA RS-X?

 

 

PASTEL MIX WN'S е вълшебен! Можете да го комбинирате с различни цветове и да се впише в напълно различни стилове. RS-X носи RS подпис в по-модерен дизайн, който може да допълни всяка визия. С подобрени детайли от горната страна, студена палитра от пастелни цветове и класическа комбинация от материали, тази версия е толкова свежа, колкото и футуристична. Благодарение на пастелните цветове, този модел съживява всеки тоалет!

 

 

Adidas Adicolor Essentials Fleece Joggers е изключителен модел, който трябва да се намери място в гардероба ви през следващия сезон. Той ще ви осигури максимален комфорт и ще ви накара да се откроите в тълпата. Поради меката и топла материя със сигурност няма да го свалите през следващите месеци. Когато комбинирате всичко това, определено получавате много силен аутфит.

 

 

Тези, както и много други модели кецове и спортни сетове могат да бъдат намерени във всички магазини на Buzz или поръчани онлайн.

До следващата среща ви желая много здраве и любов. Изпращам ви много поздрави и целувки!

 

@ivanavujoseviic

Подобни статии