Free Delivery

Безплатна доставка за поръчки над 90 лв.

Click And Collect

Вземи поръчката си от наш магазин

Sport and Bonus

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
01.09.2021.

STORM

Здравейте, крю! Надявам се, че съм ви липсвала. Този път съм вдъхновена, от щастливи цветове и ретро стил, благодарение на новата колекция PUMA, която тотално ме спечели.

Моделът PUMA RS-X?

 

 

PASTEL MIX WN'S е вълшебен! Можете да го комбинирате с различни цветове и да се впише в напълно различни стилове. RS-X носи RS подпис в по-модерен дизайн, който може да допълни всяка визия. С подобрени детайли от горната страна, студена палитра от пастелни цветове и класическа комбинация от материали, тази версия е толкова свежа, колкото и футуристична. Благодарение на пастелните цветове, този модел съживява всеки тоалет!

 

 

Adidas Adicolor Essentials Fleece Joggers е изключителен модел, който трябва да се намери място в гардероба ви през следващия сезон. Той ще ви осигури максимален комфорт и ще ви накара да се откроите в тълпата. Поради меката и топла материя със сигурност няма да го свалите през следващите месеци. Когато комбинирате всичко това, определено получавате много силен аутфит.

 

 

Тези, както и много други модели кецове и спортни сетове могат да бъдат намерени във всички магазини на Buzz или поръчани онлайн.

До следващата среща ви желая много здраве и любов. Изпращам ви много поздрави и целувки!

 

@ivanavujoseviic

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

25.
Aug.
2021.
Blogger Pick
Нека бъдем честни – това са кецове за момичета, които знаят какво искат и как да го получат. Тези кецове са класика, но същевременно могат да те провок...
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Много се радвам, че отново сме заедно в по-спокойно и лятно настроение. Този път като страхотно начало на лятото, нося кецовете Nike Air Ma...