Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
18.08.2021.

adidas Forum - Open to explore new ideas

Здравейте, хора,

Летните дни препускат с неудържими темпове и, ето че преди да се усетиш, е настъпил август. Всички знаем, че това е времето, в което трябва да забавиш ход и да се насладиш на кратките летни мигове, за да дадеш път на новите идеи да излязат наяве. В ритъма на влудяващо експресивения и шумен август се вдъхнових да отвърна на тази провокация с новия супер свеж модел на adidas – FORUM BOLD.

Онези сред вас с по-зорко око, ценителите, няма да пропуснат да забележат, че това е именно нова визия на емблематичния силует на adidas Forum, лансирана през 80-те. Тази легендарна класика, чиито корени достигат до баскетболното игрище, бързо завладява уличния стил на 80-те години с уникалния си дизайн и невероятното чувство на висш комфорт. Днес, повлияни от полъха на новото поколение, adidas адаптират култовия модел с акцент към градската сцена и идеята да изразиш своята индивидуалност.

Вдъхновена от духа на свободолюбивите 80-те, се осмелих да изляза от зоната си на комфорт и да експериментирам с различни цветове, които не са присъщи за моя гардероб. Признавам си, че не очаквах приятния начин, по който пастелните тонове на FORUM BOLD успяха да вплетат дръзките и ярки неонови цветове в една фънк симбиоза, способна да разтърси както градските улици, така и нощните клубове.

А ако се чудите дали може да съчетаете обувките с по-лежерна визия, втория ми аутфит веднага може да отговори на този въпрос. Високата подметка, сатенената материя на обувката, която не позволява появата на крийсинг и ярката бродерия отстрани могат да накарат всеки на пръв поглед еклектичен тоалет да изглежда събран. FORUM BOLD безспорно се превръщат в новите ми любими обувки, защото успяват да ти дадат свободата да изразиш себе си и да изследваш нови модни хоризонти, запазвайки своята 80-тарка щипка.

adidas Forum Bold е наличен в магазини BUZZ или онлайн в две цветови комбинации – изцяло в бяло или в сатенен вариант с апликации.

Останете отворени за нови идеи,

Akasha

Подобни статии