Free Delivery

Безплатна доставка за поръчки над 90 лв.

Click And Collect

Вземи поръчката си от наш магазин

Sport and Bonus

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
18.08.2021.

adidas Forum - Open to explore new ideas

Здравейте, хора,

Летните дни препускат с неудържими темпове и, ето че преди да се усетиш, е настъпил август. Всички знаем, че това е времето, в което трябва да забавиш ход и да се насладиш на кратките летни мигове, за да дадеш път на новите идеи да излязат наяве. В ритъма на влудяващо експресивения и шумен август се вдъхнових да отвърна на тази провокация с новия супер свеж модел на adidas – FORUM BOLD.

Онези сред вас с по-зорко око, ценителите, няма да пропуснат да забележат, че това е именно нова визия на емблематичния силует на adidas Forum, лансирана през 80-те. Тази легендарна класика, чиито корени достигат до баскетболното игрище, бързо завладява уличния стил на 80-те години с уникалния си дизайн и невероятното чувство на висш комфорт. Днес, повлияни от полъха на новото поколение, adidas адаптират култовия модел с акцент към градската сцена и идеята да изразиш своята индивидуалност.

Вдъхновена от духа на свободолюбивите 80-те, се осмелих да изляза от зоната си на комфорт и да експериментирам с различни цветове, които не са присъщи за моя гардероб. Признавам си, че не очаквах приятния начин, по който пастелните тонове на FORUM BOLD успяха да вплетат дръзките и ярки неонови цветове в една фънк симбиоза, способна да разтърси както градските улици, така и нощните клубове.

А ако се чудите дали може да съчетаете обувките с по-лежерна визия, втория ми аутфит веднага може да отговори на този въпрос. Високата подметка, сатенената материя на обувката, която не позволява появата на крийсинг и ярката бродерия отстрани могат да накарат всеки на пръв поглед еклектичен тоалет да изглежда събран. FORUM BOLD безспорно се превръщат в новите ми любими обувки, защото успяват да ти дадат свободата да изразиш себе си и да изследваш нови модни хоризонти, запазвайки своята 80-тарка щипка.

adidas Forum Bold е наличен в магазини BUZZ или онлайн в две цветови комбинации – изцяло в бяло или в сатенен вариант с апликации.

Останете отворени за нови идеи,

Akasha

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
25.
Aug.
2021.
Blogger Pick
Нека бъдем честни – това са кецове за момичета, които знаят какво искат и как да го получат. Тези кецове са класика, но същевременно могат да те провок...
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Много се радвам, че отново сме заедно в по-спокойно и лятно настроение. Този път като страхотно начало на лятото, нося кецовете Nike Air Ma...