Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
05.08.2021.

adidas Forum – BACK IN WHITE

Първата любов никога не се забравя. Такива са и моите чувства към adidas Forum Low. Видях го в Buzz и мога да кажа, че бях силно развълнуван. Знам, че историята на модела започва през 1983 г., когато дизайнерът Jacques Chassaing е искал да създаде баскетболни кецове за летните олимпийски игри през 1984 г., които да помогнат на целия отбор на САЩ. Така се раждат първите кецове със система за поддържане на глезена, одобрени от физиотерапевтите на NBA. Най-известен е фактът, че те са били носени от Michael Jordan през онези години, а по-късно те са силует-еталон на много модели на други марки, които постигат успех. Можете дори да забележите елементи от силуета на Forum в моделите на други марки, ако имате зорко око. Разбираемо е, че трудно може да пренебрегнеш Forum. Както adidas се превърна във водеща глобална марка, така и модела Forum е еталон в индустрията.

 

 

Това е и причината Def Jam Recordings да участват в създаването на юбилейния модел adidas Forum. И когато казвам Def Jam, имам предвид хип-хопа, градската музика, Beastie Boys, Public Enemy, LL Cool J и много други успешни изпълнители в тази сфера, и не само. Това е важно за мен, защото ме вдъхновява в музиката, която правя и ме кара да се чувствам по-близо до легендите.

 

 

Без съмнение, adidas Forum е явление в света на маратонките. Носите ги, защото знаете тяхната история, и дори не е нужно да са супер привличащи погледите, за да се откроят. Но вие определено ще се отличите. Чрез увереността, която ви предлагат, чрез отношението, което ще имате, носейки неповторимия силует на adidas Forum. Вярвай ми.

Очевидни са и другите им качества, как те могат да издържат десетилетия в сверите на спорта и модата. Надеждност, стабилност и абсолютен комфорт през целия ден.

 

 

adidas Forum Low е наличен в магазини BUZZ или онлайн в две цветови комбинации – изцяло в бяло или в бяло с черни ивици.

Поздрави,

El Nino

Подобни статии