Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
28.07.2021.

POLETNI VALOVI

Fooolk, najbolj zabaven letni čas je končno tu! Zame (predvidevam, da tudi za vas) poletje ponavadi mine zelo hitro. Čarobnost te sezone poskušam izkoristiti povsod - druženje, festivali, plaže, nočno kopanje, gore, pisani outfiti ... Vsekakor izhod iz monotonosti, ki nas spremljala, in priložnost, da v celoti užijemo poletno vzdušje.

 

 

Kot ste že videli v prejšnjih zgodbah, je adidas moja najljubša blagovna znamka v svetu urbanega in casual sloga. Zdaj sem se odločila, da svoje najljubše superge zamenjam z modelom natikačev Adilette W (v teh tropskih dneh iščem alternative). Moram priznati, da so me črne pikice takoj "kupile". Adilette W lahko nosite na plaži, na dolgih sprehodih in celo na zabavah, zakaj pa ne. Njihova oblazinjena plast na pasu, ki objema nart, zagotavlja občutek neverjetnega udobja, zato so kot nalašč za vse nas, ki smo nenehno v gibanju.

 

 

Ob tej priložnosti sem kombinirala natikače adidas Adilette W z neustavljivim, barvitim kolesarskim modelom adidas in lahkim topom. Ta videz je v poletni sezoni absolutno moj najljubši - mestni, ležerni in popolnoma kul, tako kot poletje samo.

 

 

Model "ADIDAS ADILETTE W" najdete v trgovinah Buzz in na spletu.

P.S Do naslednje zgodbe vam pošiljam veliko pozdravov in poljubov!

 

@ivanavujoseviic

Подобни статии