Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
28.07.2021.

SUMMER VIBES

Хорааа, най-забавното време от годината най-накрая е тук! За мен (предполагам и за вас) лятото обикновено минава много бързо. Опитвам се да използвам магията на сезона навсякъде - общуване, фестивали, плажове, нощно плуване, планини, цветни дрехи... Определено е бягство от монотонността, която ни съпътстваше и начин да се насладим на лятното настроение.

 

 

Както вече сте имали възможност да видите в предишни блог сторита, adidas е любимата ми марка в света на градския и ежедневен стил. Сега реших да заменя любимия си чифт маратонки с модела чехли Adilette W (в тези „тропически“ дни търсех някаква алтернатива). Трябва да призная, че черните точки ме спечелиха веднага. Можете да носите Adilette W на плажа, на дълги разходки, а защо не дори и на партита. Тяхната омекотяваща стелка осигурява усещане за невероятен комфорт и ги прави идеални за всички нас, които сме постоянно в движение.

 

 

По този повод комбинирах чехли Adidas Adilette W с неустоим, цветен клин adidas и лек топ. Този сет е абсолютен фаворит през настоящия сезон - градски, непринуден и абсолютно готин, точно като това лято.

 

 

Може да намерите модела ADIDAS ADILETTE W в магазини Buzz и онлайн.

P.S.: До следващото ни блог стори! Изпращам много поздрави и целувки!

@ivanavujoseviic

Подобни статии