Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
14.07.2021.

LET'S DANCE IN NIKE AIR ZOOM-TYPE SE

Здравейте!

За тези от вас, които все още не ме познават, казвам се Naser Gutić, известен също като B-boy Naki в света на танците. Като професионален брейкденс танцьор смятам, че обувките са най-важната част от гардероба ми. Кецовете, които използвам, трябва да са удобни, леки и със страхотно сцепление, независимо от повърхността. Преди всичко ми трябва закачлив дизайн, който да ме вдъхнови.

Използвам кецове ежедневно, така че те трябва да имат високо качество, за да мога да танцувам в тях. Кецовете винаги допълват външния ми вид и обичам да виждам, когато те привличат вниманието на хората и ме карат да се чувствам специален. Всеки дизайн ме вдъхновява и насърчава креативността ми, докато създавам нови танцови движения.

 

 

Моделът Nike Air ZOOM-TYPE SE грабна вниманието ми с малките детайли, като кариран текстил и зиг-заг декоративни шевове. Неговата пяна в петата и мека подложка Zoom използват технология, която се използва и от професионални спортисти и придават на обувката нестандартен вид. Те са изключително леки, меки и стоят изключително добре на крака. Също така тествах този модел, докато танцувах, и той премина теста, а също така ми спечели някои положителни отзиви от хората относно модерния ми външен вид. Освен това обувките също издържаха на салта и някои други акробатични трикове и ми осигуриха меко и лесно кацане.

 

 

Кецовете могат да бъдат намерени в магазините на Buzz в 2 цвята. Първият е класически черно-бял модел, който също тествах и беше доказано, че пасва на всеки тоалет и може да надгради и най-семплата визия. Втората версия се откроява със своите оранжеви детайли, които пасват добре на зеления текстил.

 

 

Кецове Nike Air ZOOM-TYPE SE и много други могат да бъдат намерени в уебсайта на Buzz или в магазините. Buzz предлага голямо разнообразие от спортни обувки с високо качество и страхотен дизайн, които могат да ти паснат по всеки повод. Освен това магазинът предлага и тренди облекло и страхотни аксесоари, за да придаде завършен външен вид на всеки аутфит.

 

Надявам се да се видим скоро.

Naki

Подобни статии