Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
02.06.2021.

DORA IN FILA

Здравейте, отбор! Сега е правилният момент да споделя с вас моите впечатления за новата Buzz колекция и любимите ми модели от нея със сигурност усещане за лято. На път с колегите, деветдесетарски стил  и ретро вайб – това са новите  "FILA DISRUPTOR P LOW WMN" кецове.

 

 

Моделът, носен от поколения и поколения, е един от впечатляващите в света. Със семпъл дизайн и съвършени малки детайли, както и с голяма забавна подметка – всички това ти носи свободата да ги комбинираш с различни аутфити по различни поводи. Ако сте като мен, и искате рокля, ярки цветове, цветни детайли, шапки и аксесоари, , FILA DISRUPTOR е правилният избор, без съмнение! Повярвайте ми, те ще ви оставят без дъх.

 

 

Модерни и готини, "FILA DISRUPTOR P LOW WMN" кецовете са създадени да бъдат верен партньор във всяко приключение и трябва да ги добавите в колекцията си. Като човек, който другите определят като „Кралицата на свободното време“, винаги поставям комфорта на първо място, особено когато пътувам и когато си почивам с crew-то. Затова мога да ви обещая, че тези кецове няма да ви разочароват.

 

 

До следващото стори, изпращам ви много целувки!

П.С. FILA DISRUPTOR P LOW WMNможете да намерите в нашите магазини и онлайн.

 

@ivanavujoseviic

Подобни статии