Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
26.05.2021.

Цветови комбинации без край!

Локдауните и ограниченията все още са налице. През последните дни и прогнозата за времето не беше добра.

Но не всичко е толкова сиво, докато чакаме по-добро и слънчево време, след миналогодишното успешно лансиране на популярната серия 327, New Balance представя още един нов модел: NB 237 в многоцветна версия, готова за пролетта!

Естетиката се корени в 70-те години, особено в този чифт благодарение на цветова комбинация в горна част, изработена от найлон, мрежа и велур.

Има и голямо „N“ отстрани - вдъхновено от предшественика NB 327, за да подчертае силуета на обувката.

Небрежният модел съчетава ретро визия с модерни детайли, като асиметрична пета на обувката, за да подчертае стилна визия. Блестящата форма в комбинация с висококачествения материал, омекотяващата и удобна конструкция правят новата маратонка вашият съвременен, надежден избор за ежедневието ви.

Тествах маратонките на една разходка из града в комбинация със спортен аутфит. Черно-бялата комбинация от худи, спортни панталони и тениска New Balance е идеалният избор. Разбира се, трябваше малко да се разчупя. Естетиката може да бъде перфектна, но ако не ми подхожда по време на моите брейк танцови движения, не я приемам. Това не е така при NB 237, така че те получават моята висока оценка.

Но аз влязох в тридесетте. Животът вече не е просто учене, тренировки, партита. Срещи, работни места, ситуации, които изискват по-сериозен начин на обличане, затова тествах комбинации от NB 237 с яке, пуловери, дънки, ризи и те наистина пасват на всичко. За по-сериозни аутфити, комбинирам сиво-синьо-бяло, за по-небрежни жълто-червено-зелено. И да, всички цветове присъстват в модела, така че е твърде лесно да се създаде перфектната комбинация.

В заключение, те са супер леки и удобни, елегантни при всеки повод и са перфектната комбинация от функция и мода. Ако пролетта не бърза, лятото ги очаква.

 

Намерете своя чифт в магазини BUZZ или онлайн!

Бъдете готини,
Don Kiki

 

Подобни статии