Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
12.05.2021.

НЕТИПИЧНО С AIR MAX ZEPHYR

Ей, мина доста време, откакто за последно писах за блога на BUZZ. Надявам се, че все още ме помните, но позволете ми да освежа паметта на всички онези, които току-що са започнали да следят блога на BUZZ – аз съм Katja Spanka и съм професионален гримьор и предприемач, а също и голям фен на маратонките.

От момиче като мен вероятно ще се очаква да има страст към грима, последвана от всички останали „момичешки“ черти на личността и стила. Въпреки, че понякога се чувствам и като типично момиче и обичам да обличам рокли в пастелни цветове, вътре в мен винаги съществува тази луда Катя, която е ентусиазирана от моторните спортове, скоростта и предизвикателствата, които не са никак момичешки. Например: шофирането на състезателни автомобили по рали писти е моето номер едно в списъка ми със задачи от доста време. Кой би си помислил…? За себе си бих могла да кажа, че обикновено съм нетипична.

Такива са и маратонките, които носех на фотосесията BUZZ. Въпреки че силуетът е типичен, маратонките са с камера в подметката и това ни напомня за модела Air Max 720-818, с този модел Nike прави крачка напред. Подметката е още по-изискана и със своята технология предлага стабилност и комфорт при ходене. Комфортът е константа и типичен за всички модели Air Max, нали? Това, което прави Air Max Zephyr нетипичен, определено е футуристичния силует. Въздушните камери отстрани и интересните шарки на плата придават закачлив и свеж вид, който се съчетава и откроява с всеки тоалет. Сам ги комбинирах с футуристичен сет на Nike в бяло.

Какъв цвят маратонки предпочитам? Обикновено винаги посягам към модни артикули в черно, но този път изненадващо бях спечелена от по-цветните в черно-бяло-синя цветова комбинация. Отново нещо напълно нетипично за мен.

Характерните тоалети и изумителния Air Max Zephyr, който носех на снимачната площадка, могат да бъдат закупени във всички магазини на BUZZ и онлайн.

До следващия път,

KatjaSpanka

Подобни статии